Wavin Flexius vs. alm. Pex

Hejsa folkens.

Jeg står over for at skulle ligge nogle gulvvarmerør i en konstruktion med varmefordelingsplader. Jeg havde regnet med at bruge nogle Roth X-PERT S5 Pex-varmerør, men jeg kan se, at Wavin har lavet nogle slanger de kalder Wavin Flexius.

http://www.roth-nordic.dk/dk/43.htm

http://www.bygogbolig.dk/artikel/gu...ruktioner/

http://dk.wavin.com/master/master.j...mLocale=da

Spørgsmålet er så, om der er nogle af jer, der har erfaring med Wavin Flexius rør? Det ser nu meget smart ud, at de skulle være noget mere lette at arbejde med.
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg kender ikke Flexius, men jeg har lige lagt Roth X-PERT S5 i varmefordelingsplader i weekenden. Synes ikke de var specielt vanskelige at arbejde med. Hvis der er en prisforskel, ville jeg vælge de billigste. Det tager trods alt ikke mange minutter at trykke rørene ned i pladerne, så jeg tror ikke der er meget tid sparet ved at vælge andre rør.
Det tilbud jeg har fået, er Wavin Flexius lidt billigere pr. m, ift. det billigste jeg kan finde Roth X-pert S5 til på nettet, men leverandøren siger, at de kun kan leveres i ruller á 100m (selv om nu synes jeg kan finde varenummer på 200m og 400m er det vist). Det kan jo nok gi' noget spild. Må regne på det.
Blot får at afrunde denne tråd, så prøvede jeg at snakke med Wavin og de siger, at deres Flexius rør er ved at udgå fra deres varesortiment. Så det afgør jo sagen.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis