Hummus Fra NG 2410 04-05-2000 19:49 Hvordan kan det være at den hummus jeg laver altid bliver lidt grynet uansethvor meget jeg blender den når den man får på forskellige restauranteroverhovedet ikke er grynet.Hvad er tricket ??????På forhånd takMauser 6 svar Følg tråden Annonce Annonce Annonce
Fra NG Trådstarter 2410 04-05-2000 19:49 Hej Capt´n Mauser,>Hvordan kan det være at den hummus jeg laver altid bliver lidt grynet uanset>hvor meget jeg blender den når den man får på forskellige restauranter>overhovedet ikke er grynet.Jeg tror at den man får på diverse grillbarer og restaurenter ikke er helthåndlavet, men lavet fra en dåse hvor kikærterne er kværnet istedet for atblive hakket.Hvis man stadig vil lave det hele selv, kunne jeg godt tro at det drejedesig om at koge dem *noget* længere, og blende dem i *lang* tid.Mvh,René www.rene.hjorth.com
Fra NG Trådstarter 2410 04-05-2000 19:50 Når man i "de gode gamle dage" skulle lave marcipan brugte man enmandelkværn (et cylenderformet fint rivejern med en trakt) som så maledemandlerne til en slags mel. Jeg aner ikke om en mandelkværn kan anvendestil kikærter (måske klistre massen fast)- Det er jo heller ikke sikkert det er muligt at skaffe en mandelkværn idag.- Renés forslag om længere koge/blende tid er på sigt nok bedre.mvh - Jørgen LDS Tip Automatisk tip Se ugens tilbud på maling hos Harald Nyborg
Fra NG Trådstarter 2410 04-05-2000 19:50 Hej Gruppe, prøv at koge kikærterne med et par tsk. fuld bagepulver detløsner skallerne og det er bla. dem som giver den grove konsistend. Iøvrigter industri hommus kødrt igennem en sigte...karina> >> klip...> >> >Hvis man stadig vil lave det hele selv, kunne jeg godt tro at det drejede> >sig om at koge dem *noget* længere, og blende dem i *lang* tid.>>> Når man i "de gode gamle dage" skulle lave marcipan brugte man en> mandelkværn (et cylenderformet fint rivejern med en trakt) som så malede> mandlerne til en slags mel. Jeg aner ikke om en mandelkværn kan anvendes> til kikærter (måske klistre massen fast)> - Det er jo heller ikke sikkert det er muligt at skaffe en mandelkværn i> dag.> - Renés forslag om længere koge/blende tid er på sigt nok bedre.>> mvh - Jørgen>>
Fra NG Trådstarter 2410 04-05-2000 19:50 Hej Rene, du skal lige huske at fjerne skallerne ellers hjælper det nemligikke en brik.... Karina