Svinemørbrad Lav-Det-Selv 3049 04-04-2000 21:33 Jeg søger en spændende opskrift med svinemørbrad.Mvh.-- robcla 1 svar Følg tråden Annonce Annonce Annonce
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 04-04-2000 21:33 Svinemørbradmelsalt,peberkarry1/4 l piskeflødeDijon sennepsmørLøgTilbehør: risTag en (stor) afpudset mørbrad og skær den i bøffer af ca. 5 cm. Givhver af bøkkerne et pak gok med en kødbammer eller den flade side afen bred kniv og ved dem i mel tilsat salt, peber og karry.Steg dem i smør på pande i ca. 10 min (ikke for stærk varme) vend demregelmæssigt. Tag bøfferne af panden og steg løg i skiver til de erbløde fjern løgene. Kog panden af med lidt vand og hæld piskefølde på.Tilsæt ca. 1 spk dijon sennep og rør rundt. Smag til med sennep, saltog pebber. Kom bøffer og løg tilbage på panden og lad simre lidt (5min.)Server m. kogte (jasmin) ris.Den er nok ikke helt som sundhedsministeriet anbefaler - men den smagehimmelsk. Mørbrad skal vel være lidt luksus.Mvh Morten