Svinemørbrad

Jeg søger en spændende opskrift med svinemørbrad.
Mvh.

--
robcla
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Svinemørbrad
mel
salt,peber
karry
1/4 l piskefløde
Dijon sennep
smør
Løg

Tilbehør: ris

Tag en (stor) afpudset mørbrad og skær den i bøffer af ca. 5 cm. Giv
hver af bøkkerne et pak gok med en kødbammer eller den flade side af
en bred kniv og ved dem i mel tilsat salt, peber og karry.

Steg dem i smør på pande i ca. 10 min (ikke for stærk varme) vend dem
regelmæssigt. Tag bøfferne af panden og steg løg i skiver til de er
bløde fjern løgene. Kog panden af med lidt vand og hæld piskefølde på.
Tilsæt ca. 1 spk dijon sennep og rør rundt. Smag til med sennep, salt
og pebber. Kom bøffer og løg tilbage på panden og lad simre lidt (5
min.)

Server m. kogte (jasmin) ris.

Den er nok ikke helt som sundhedsministeriet anbefaler - men den smage
himmelsk. Mørbrad skal vel være lidt luksus.

Mvh Morten
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis