Hvad koster udvendig isolering?

Hej alle LDS'ere,

Hvad koster det pr. kvadratmeter ydermur at montere 250 mm udvendige facadebats? Det, jeg er interesseret i, er primært materialeprisen, inkl. bats, net, hjørneafstivninger, inddækninger, puds og maling? Og inkl. bats til isolering af sokkel.

Pft. og mvh.

Med venlig hilsen
Hjemmemekkeren
13 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det er da noget du selv undersøger, smut hen til trælasten og forhør dig om m2. prisen
 beregn hvor mange m2. du skal bruge og læg 15 % til så skulle du have prisen.


Og ja jeg ved godt at det er en lav det selv side hvor vi kan hjælpe hinanden,
men nogen gange er spørgsmålene lidt for tåbe
lige.
ja, ligesom nogle af svarene

Det vi ikke når i dag ........skal vi da ikke lave om i morgen

LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
Skrevet af Rolias på 22 feb 2013 09:22
ja, ligesom nogle af svarene

Jamen det er da rigtigt Rolias, men engang imellem virker spørgsmålene altså lidt langt ude. Så vidt mig bekendt sidder der ikke ligefrem rådgivende ingenører eller hvad de nu er, og deler ud af deres viden som de retteligt skal tjene til hverdagen på.
Jeg ved godt at der sidder kompetente menesker her på siden, der ved en masse om emnet, men spørgerens dovenskab skal da ikke belønnes med gratis venlighed i sådanne tilfælde. Jeg kunne så forstå hvis han spurgte om de priser han selv havde regnet det ud til, var gode nok. eller hans matriale valg var helt hen i hegnet.
Ja du har ret, men den lå altså lige til højrebenet, som man siger,
så jeg kunne altså ikke lade være.

Det vi ikke når i dag ........skal vi da ikke lave om i morgen

Socialiserende bemærkning til "Håndværkerens" indlæg i nærværende tråd:

Det er næsten altid godt at tænke, inden man taler - her skriver. Det glemte du vist, da du skrev passagerne om tåbeligheden i mit oprindelige indlæg og om, citat, "rådgivende ingeniører eller hvad de nu er". Jeg konkluderer sådan af følgende årsager:

1) Dine passager giver ingen værdi for nogen overhovedet - udover evt. en vis underholdningsværdi.

2) Hvis du mener, du ville spilde din tid ved at besvare et - efter din opfattelse - så tåbeligt spørgsmål som mit, hvorfor bruger du så overhovedet tid på at kommentere mit indlæg?

3) Du nævner i dit første indlæg, at der skal lægges 15% til den rene m2-pris for bats. Antaget at du har ret i disse 15%; hvorfor mener du så, at man spørger tåbelig, hvis man (implicit) spørger om netop denne procentsats. Man er vel ikke født med en viden om, at der skal lægges 15% til i sådanne tilfælde?

4) Prisen for at isolere et hus på den måde, som jeg beskriver, dannes ikke alene af m2-prisen for bats, men også af priserne for armeringsnet, inderpuds, dækpuds, maling, kantlister omkring vindues- og døråbninger, diverse beslag, inddækninger og evt. stillads m.v. Det er således ikke nok blot at "smutte hen" og få oplyst en m2-pris på bats - medmindre du mener, de 15% dækker disse materialer? Er det tilfældet, så spørger jeg igen; hvorfor mener du så, at disse 15% er tåbeligt indlysende?

5) At sammenligne din - og andres - rådgivning her på siden med den forretning, rådgivende ingeniører driver, er helt sort snak; siden her er jo NETOP for amatører og baseret på, at vi rådgiver hinanden gratis. Hvis nogen sidder og fedtspiller med deres viden, fordi de mener, den er et rådgiverhonorar værdigt, så har de vist forbrudt sig mod sidens (implicitte) formålsparagraf.

Med ønsket og håbet om en mere positiv tilgang fremadrettet;



Med venlig hilsen
Hjemmemekkeren
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
Annonce
Når du nu, iflg. pkt 4 i dit indlæg er så godt orienteret om omfanget af opgaven kan jeg ikke se andet end dit indlæg er uden mening fra start.
Jeg vil godt lave noget legetøj til børnebørnene. Nogen der har et bud på hvad 4 klodser og en pind kan løbe op i ?????

mvh

 varmetossen

Ad punkt 4, Klaus Lundstedts indlæg:

At kende det kvalitative omfang af opgaven er jo ikke det samme som at kende det kvantitative, som er en forudsætning for at kunne forespørge på prisen. Naturligvis kunne jeg have beregnet og optalt alle kvantiteterne, og naturligvis kunne jeg have kontaktet et byggemarked og forespurgt på alle disse priser, men de øvelser tager en del tid.

Formålet med mit indledende spørgsmål var, at få info fra LDS'ere, der har været gennem en tilsvarende øvelse med deres hus, og som har talt op, hvad de har brugt af materialer i kroner og øre, og dermed hurtigt kunne ryste prisen ud af ærmet. Det er vel ikke helt utænkeligt, at nogen fører den slags regnskaber, når de foretager større arbejder på deres hus?

Det spørgsmål, jeg stillede, er en type spørgsmål, som jeg ofte får stillet af kunder og kollegaer i mit job. Jeg synes bestemt ikke, deres spørgsmål er uden mening. Jeg er rådgivende ingeniør.

Fire klodser og en pind gætter jeg på, at du kan klundse nede i den lokale affaldscontainer, så udover evt. km-udgifter til bilen, er der ingen omkostninger.

Mvh.

Med venlig hilsen
Hjemmemekkeren
Nu forstår jeg meget bedre

mvh

 varmetossen

skal jeg hente nogle plaster for at lappe skaden.!
Der er yderligere 3 indlæg i tråden.
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også