lade relæg

har en marstal type E med dynastarter men den er ved for anden gang at brænde laderelæ  boch nr 9190215028 af det sker bag midt ved hvid ledning <span class="afEmot" style="width: 20px; height: 20px; cursor: hand;" onclick="amaf_insertHTML('<img src=\'/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2013/emoticons/sad.gif\' />')" unselectable="on"><img alt="" width="20" height="20" title="<img src='/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2013/emoticons/sad.gif' align="absmiddle" border="0" />" onmousedown="return false;" src="http://www.lav-det-selv.dk/DesktopModules/ActiveForums/themes/lds2013/emoticons/sad.gif" /></span>Svend

SJ49
10 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis det er et billede du vil vise os, så sæt det ind på siden her, min pc. blokere for det link du har lavet.
Hej
Dit problem skyldes næsten helt sikkert at "feltspolerne" i din dynastarter er delvis kortsluttede - enten mod hinanden eller også mod stel !
Ved ikke hvor meget EL forstand du har så jeg ved ikke hvor meget du kan finde ud af at måle på din dynastarter - men skriv igen så skal jeg prøve at hjælpe dig - jeg vil meget gerne have det 10 cifrede nummer på din dynastarter hvis du kan finde/læse det !   er du sikker på at du har forbundet relæet rigtigt  ??
Hilsen Polobjørn

"AUTOELEKTRIKEREN"
jeg har et nyt relæ liggende, det er et bosch zad14v 11a
0190219001.
hej
har ikke næsten ingen forstand på el da jeg er træmand og skulle gerne have min træ jolle i vandet i år efter renovering i 2 år . Har fået monteret dynastarter hos en som er uddannet inde for maskiner og renovere marstal motore .det nr jeg kan læse er 0803003 og over der hvor der står BOSC 9 2 .kan en rensning hjælpe med det koster hvel ?tror det er forbundet rigtig da det oplader akumolator. håber du kan hjælpe mig .

SJ49
Annonce
det tilbudte relæg har forkert nr elders mange tak

SJ49
det tilbudte relæg har forkert nr elders mange tak

SJ49
Ellers tag den med ind til din lokale autoelektriker, og få den målt ud, det koster ikke alverden.
Hej SJ

Da jeg kan se at du bor i Svendborg området, vil jeg foreslå dig at køre en tur til Langeland. Der ligger Long Island technic. De er virkelig experter i alt hvad der har med el til bil og både at gøre. Jeg har brugt dem flere gange og hver gang med succes, de er ikke dyre og så kan de hurtigt finde ud af hvad der skal bruges, og de skaffer det også.

Mvh Finn
tak for jeres gode råd vil køre en tur til Langeland hilsen Svend

SJ49
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis