Spærrende maling?

Othadell
Othadell
295 2200
Hej! Jeg har en normalt hvid væg, som en person valgte at overhælde med rød maling. Derefter har jeg malet det over det par gange med normal vægmaling, men det blev ved med at slå meget kraftift igennem. Efter noget tid finder jeg ud af, at det er teaterblod, han har malet med, og at det ville have været meget bedre at vaske ned først, men det er så for sent nu. Så nu er spørgsmålet: Hvilket form for forseglende maling, kan jeg male henover, så det røde ikke slår igennem? Der findes spærregrunder som ISO 10 fra eksempelvis Flügger - er det sådan noget, som kan gøre arbejdet? TAK!
7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Prøv at tale med en erfaren maler om det, da jeg mener at rødt erdet sværeste at dække, og skal evt males over med en anden farve først (måske gult)
Prøv at tale med en erfaren maler om det, da jeg mener at rødt erdet sværeste at dække, og skal evt males over med en anden farve først (måske gult)
Gregeren
Gregeren
3721 2830
Jotun spærregrund epoxybaseret. Har prøvet den, intet trænger igennem.

Elektronikteknikeren
Annonce
Othadell
Othadell Trådstarter
295 2200
hm jeg ville rigtig gerne undgå at skulle ud i epoxymaling. Kan det ikke klares på andre måder? Hvad med et forseglende lag lak fx? Det er bare et muligvis håbløst og slet ikke fagligt baseret skud i tågen...
Malingen er baseret på modificeret epoxyharpiks. Og der er ingen særlige krav til brugen af den. Og den er til indendørs brug!

Men find måske hellere et andet fabrikat. Jotuns hjemmeside er dog noget af det allerringeste jeg har set af den slags! :o(
PinkHenrik
PinkHenrik
4842 6300
Hvis det er udendørs, ville jeg sætte højtrykrenseren i gear og spule det ned.
Er det indendørs ville jeg måske forsøge mig med en almindelig spærregrund, de kan da ihvertfald dække løbesod, så mon ikke en gang teaterblod.

PS: ikke en særligt fed ting at gøre, jeg håber da ikke det er en af dine venner.

Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...
Annonce
Jacko
Jacko
1065 5450
Hold dig væk fra epoxy!

Sigmas isotop kan gøre skaden god igen. Den bedste og mest effektive "vandbaseret" spærremaling på
markedet i mine øjne. 

Faglært Maler
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
x

Sponsor på LDS

Malgodt

Malgodt er en af de mest populære maling-butikker på nettet med fysiske butikker i Aarhus og Rødovre/Glostrup. Har været sponsor på Lav-det-selv.dk igennem flere år og bidrager med artikler og ekspertviden.

Se mere

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her

Se også