Pærer

Juhuu.... vi har et pæretræ, der modsat de fleste bare har givet pærer i
massevis i år.
Alle pærerne er blevet modne på én gang, og de smager bare pragtfuldt.... og
vi æder!!!!
Er der nogen, der ligger inde med gode opskrifter for variationens skyld?
Jeg tilstår på forhånd, at vi gider ikke henkoge...
Ole

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvad med at sylte dem?
Fx koge dem i vin, sukker, kanelstang, nellike, og gemme det hele i
steriliserede vaser til vinteren?

Poire a la belle Helene - helkogte/bagte, med choko-sauce på?

Pæretærter, der kan gå i fryseren?

PS jeg så i dag en fransk kok i Illum der lavede ganache med Grand Marnier
til trøfler foran os "dødelige" kunder - oh man! Jeg tænkte på dig, Rene'...
--
Sandra
Pærevælling er vist godt

Hej Hans,

>Jeg tilstår på forhånd, at vi gider ikke henkoge...

Og deri gør du en fejl :-)

Hvis du har prøvet at henkoge frugt selv, må du konstatere at der er en
MILEVIDT smagsforskel på dåsefrugt og hjemmehenkogt frugt fra haven -
udover at det er et smukt syn, er smagen HELT i top!

Til pærer vil jeg klart anbefale vanillie i rigelige mængder og evt. en
lille sjat rom.

Mvh,
René
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis