Proteiner i rødt kød

Jeg har lægen fået at vide, at jeg skal holde igen med rødt kød, da jeg ikke
må få for mange proteiner.

Derfor har jeg tænkt mig at gennemstege bøffen, men min kone mener det er
ligemeget om den er rød eller gennemstegt, og lægen mener, at jeg skal undgå
for meget bøfkød i det hele taget.

Hvad er rigtigt - er der færre proteiner i gennemstegt end i rødt kød??

Mvh. Jørgen

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Der er nøjagtig lisså mange proteiner i råt og gennemstegt kød, så jeg tror
din kone har ret - men hvis jeg var dig ville jeg da lige slå på tråden og
høre hvad lægen selv siger.

file://Klaus

Kunne det tænkes, at din læge tænker på mørkt kød, som oksekød, der betegnes
"Rødt kød", i modsætning til kylling og kalkun, som er lyst kød ?

Kate Bille

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis