Affugtning i tørrerum

Vi har netop købt nyt hus med et fint, stort vaskerum. 
Vi er så heldige at her også er plads til at tørre røj.
Men al den fugt er jo ikke så god for kælderen. Mon der er nogle af her, kloge hoveder, der har en ide til at få tørrerummet til at fungere?
Har googlet lidt på affugtere- så vidt jeg kan se giver det ikke mening at sætte en egentlig affugter derned. Tænker mere i retning af en affugter/ventilationsting i vinduet.

Nogle gode/dårlige erfaringer eller andre bud?
Vi har netop købt nyt hus med et fint, stort... Vis hele indlægget
24 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Måske lige i overkanten af hvad der er behageligt, men husk at lufte grundigt ud når du tørre tøj i stuen. For selv om du kan få temperaturen så højt op er der stadig masser af fugt der skal ud af huset.
Skrevet af uldal på 14 dec 2012 07:41
så spørger man sig selv: Hvor bliver de fem liter vand af, der har forladt vasketøjet?? Om man fyrer med brændeovn, gasovn, en stak hestepærer eller fjernvarme - så befinder vandet sig stadig i huset!

En brændeovn er så smart så den suger luft fra stuen, og en hel del luft når der er godt knald på, så den sørge både for opvarmning og udluftning. jeg kan ikke se hvor fugten ellers skulle blive af, vi har det på ingen måde fugtigt herhjemme..
Man kan sagtens bruge en affugter til at tørre tøj. Faktisk fungere det nogle gange bedre, end at tørre tøj i en tørretumbler, da det ikke ødelægger tøjet.

Find meget mere om vandskade og skimmelsvamp på:
primabolig.dk.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis