Marcipan til konfekt.

Hej.

Jeg har i mange år selv lavet marcipankonfekt med chokoladeovertræk til jul.

Jeg sværger til Odense ren marcipan og min. 70 % mørk chokolade - ikke de surrogater, de kalder " overtrækschokolade " selvom det er nemmere at arbejde med.

Selvfølgelig forskellige slags med cognac,kaffe,rom m.m og pyntet med mandler,nødder,rosiner - altså rene råvarer.

Nu har jeg så set opskrifter på at lave marcipanen selv - af mandler.

Det så ikke ud til at være særlig svært - men kan det betale sig ? - jeg tænker ikke på økonomien i det - det skal bare være det bedste - og Odnse marcipan synes jeg smager rigtigt godt.

Hjemmebrygger af specialøl og vin " Bjergbryg

Hej. Jeg har i mange år selv lavet... Vis hele indlægget
25 svar
 Følg tråden
Der er 20 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
hvornår må vi smage ????????
det ser rigtigt lækkert ud

Det vi ikke når i dag ........skal vi da ikke lave om i morgen

har du glemt at lave chokolade i år??


Det vi ikke når i dag ........skal vi da ikke lave om i morgen

Rolias skrev den 23-12-2017 21:54:11

har du glemt at lave chokolade i år??

 Nej da   .

Men det er en gentagelse af sidste år - samme procedure og udvalg  .

De samme billeder kunne såmænd have været anvendt - så det ville blive lidt en gentagelse.


Hjemmebrygger af specialøl og vin " Bjergbryg

I år bliver det så Anton Berg 62% ren rå marcipan. Får topkarakter i blindsmagning - bedre end Odense.

De har den på tilbud i denne uge i Lidl til kr. 35,- for 400 g.


Hjemmebrygger af specialøl og vin " Bjergbryg

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis