Emhætte aftræk, Ø150 til Ø135

Jeg har en emhætte hvor aftrækket er en Ø150mm flexslange som skal monteres på en ca. Ø135mm flexslange (kender ikke lige standard diameter) som er monteret i udtrækket på taget.
Hvordan samler jeg disse to slanger bedst, findes der en standard overgang til at samle disse to slanger?
Nu er ø150 slangen bare proppet ind i den lille slange og samlet med et spændebånd, men det gør at slangen krøller sammen inde i det lille rør som så gør at emhætten ikke suger ordentligt og den larmer fordi klapperne i emhætten står og vibrerer.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det smarteste ville da være at skifte en af slangerne ud med en af tilsvarende størrelse, så du kan nøjes med et samlestykke. Og helst ø150 hvis det kan lade sig gøre. Jo større røret er, jo mindre turbolens laver det, og dermed lidt mindre støj.

alternativ skod løsning kunne være at finde et stykke rør i ø135 og samle de 2 rør over den, så kan du stramme spændebåndet til, uden at slangerne krøller sammen. 150mm slangen vil nok krølle lidt, men det kan få lidt silikone så det er helt tæt.. Men vil klart anbefale dig at bruge 2 rør der passer sammen i størrelse, eller endnu bedre, et langt rør uden samlinger
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis