Tågelygte relæ fra Thansen

Nu har jeg så været i Thansen og købt mig et relæsæt, for at kunne få monteret tågelygter på bilen. Men nu er jeg stødt ind i nogle problemer, som jeg ikke lige har styr på.

Det drejer sig om dette relæ:
Relæ: http://www.thansen.dk/product.asp?c=3200786912&n=1200297316&pn=1223718480
Tegning: http://www.thansen.dk/showdrawing.asp?i=40690.JPG
Kontakt: http://www.thansen.dk/product.asp?c=7874642441&n=553639521&pn=553641665

Jeg har forsøgt at følge tegningen, og det gik da også fint indtil jeg skulle afprøve og se om det virkede, men jeg ved ikke om jeg har gjort noget galt, for der sker intet når jeg tænder på kontakten? Dioden i kontakten lyser fint, men der sker intet ved tågelygterne.

Jeg forstår heller ikke helt det med den blå ledning for der er 2stk, skal de bare hen på plus på hver tågelygte og så skal der trækkes stel/minus fra tågelygten, eller hvorledes? Og kan man komme til at bytte om på plus og minus på lygten, hvis ja sker der så noget? Det er en helt normal H7 pærer fra thansen.

Er der nogen herinde som ved hvor fejlen evt. kunne ligge, evt. nogen der har brugt lige præcis det relæ? Jeg har overhovedet ikke styr på EL, så jeg har fuldt tegning, så godt som jeg kunne. Så jeg har måske "overset" noget som kunne være logisk, men jeg ved det ikke.

I må meget gerne skære det ud i pap, det vil gøre det nemmere for mig

Håber at der er nogle sjæle derude, som kan hjælpe mig videre. Hvis jeg ikke har nok information med i min tekst, så spørg endelig.

På forhånd tak

:-D
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Nu ved jeg ikke helt hvad der menes med styrestrøm, men tror jeg har en anelse.

Men burde det ikke virke hvis jeg gør således, som på denne tegning?: http://www.4wdaction.com.au/_phpBB/download/file.php?id=55899

Den ledning der kører fra forlygten/positionslygten skal jeg så forbinde den til plus eller minus der og så op til kontakten?

Ellers fandt jeg også denne tegning: http://www.offroaders.com/info/tech-corner/reading/relay-diagram.gif

Men der forstår jeg til gengæld ikke hvad der menes med den hvide ledning (White) fra kontakten, hvor der så står "Hi Low ign"

:-D
Indtil videre har jeg kun forsøgt at føre alle stel ledninger over til minus på batteriet, kan det have noget at sige?

:-D

Hej
For at vi kan hjælpe spørgere her på LDS kræver det jo som minimum at vi ved hvilken bil det er - da der er uhyggelig meget forskel på hvordan de forskellige fabrikker styrer lyset - f.eks. styrer næsten alle japanske mærker lyset med stel i stedet for plus som de europæiske fabrikker gør - så  Hvilken bil model årgang ?????
Hilsen Polobjørn

"AUTOELEKTRIKEREN"
Hej igen, vi har fået lyset til at virke nu.

http://www.offroaders.com/info/tech-corner/reading/relay-diagram.gif

Jeg brugte bare dette diagram og en sikring med anden ampere, så virkede det

:-D
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordeleDeltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mereTilmeld dig gratis