Ikke lys i førerkabine og GPS

Det ser ud til at sikringer er OK men der er ikke lys i fører kabine og kabinen bagpå (Renault Kangoo) Strøm fra cigaret tænder er underlig: Den kan oplade min telefon No problem, men GPS dør meget meget hurtigt (både telefon og GPS får strøm fra cigarettæner.)
er batteriettr mon "træt "  eller er det noget andet ?
Airbag advarsels lyser den skal vist resettes.  

hjælp modtages med stor glæde.

Bornholm er et dejligt sted.
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
du har en defekt stelforbindelse

 

Vedhæftede filer:

Bornholm er et dejligt sted.
Der er stelforbindelser overalt i en bil, ikke blot ved batteriet. Skil den lampe ad, der ikke vil lyse og kontroller kabler og stik. Den isolereðe er strømførende den anden stel. Kommer der strøm frem til lampen? Kig dine bag- og bremselygtepærer efter, om de kan lyse. Din kontrollampe der lyser, kunne tyde på et defekt stik, der sidder under sædet. Det går til en føler, der mærker om der sidder nogen på sædet. De har det med at irre. Måske hele fejlen ligger her. Og HUSK, aldrig!!! Sætte knæene ned i sædet. Det skader både sædevarme og anðet.

 

Mange tak, det er alle indvendige lamper i de to kabiner. og så er det som om at cigarettænderen leverer lidt strøm (oplader telefonen) men ikke nok til at GPS kører. Ledningerne under sædet er nogert rod at se på. tak for knærådet.

Bornholm er et dejligt sted.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis