Mad til næste uge Lav-Det-Selv 3049 01-04-2000 21:19 hejmin mand syntes vi får det samme at spise hver dag,så kan du fortælle mighvad du fik at spise i går.tak for de 1000 svar, så nu har jeg retter nok til de næste par uger. 4 svar Følg tråden Annonce Annonce Annonce
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 01-04-2000 21:19 Spisekammerrydning. Der var ikke så meget at rydde. * Jeg tog en steak og skar den i små terninger, som jeg svitsede i smør.En dåse tomater, et par laurbærblade, en suppeterning, 1/3 glas hvidløgi chiliolie, masser af masala. Simre, simre. Til slut en håndfuldrosiner + ½ dåse kokosmælk. Blev spist med en skudefuld jasminris.Uhm! :-) file://Klaus
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 01-04-2000 21:20 Ok, i går - vi fik grillet svinemørbrad (den var på tilbud) med jägersauce(fra en tysk pose, en slags fond-sauce med champignon), knoepfli (ellerspäztle nudeln: små pasta dimser, kogt og rørt i smør), karameleliseredegulerødder (kogte, vendt i panden med smør, lidt sukker og kardemomme); ogdampede springløg.Jeg forsøgte at efterligne en sydtysk restaurant vi besøger på vores turetil Italien, en "Ratskeller".Halv times arbejde i alt.Dagen før, spezzatino con le patate. Det kan laves i stor mængder, så kan duvarme den op dagen efter, når den smager endnu bedre.Svits i en lergryde et løg og kom i okse/kalvekød i tern. Svits lidt og komi 1 glas vin. Kom i samme mængde kartofler i tern (samme størrelse som kød,dvs. ca 2x2cm), 1 lauerbærblad, lidt rosmarin, salvie, timian, 2 grydeskebouillon, lad simre 1 time på svag varme (med låg). Kød+kartofler er klar påen gang...Dagen før igen, var vi ikke så sultne, så det blev en græsk salat (tomat,agurk, kalamata oliver, peberfrugt og feta, olivenolie+ vineddikke+salt) ogtzaziki med brød. Og græsk yoghurt med honning som dessert.En anden dag fik vi en bønne suppe - men blandingen er "hemmelig", 12forskellige bønner siger de på posen - med små pastarør. Kogt i suppen,fortås.En anden dag, kylling med peberfrugter, grøn thai karry og kokosmælk,jasminris.Så kan jeg ikke huske mere...--Sandra LDS Tip Automatisk tip Altid lave priser hos Harald Nyborg! Se ugens bedste tilbud her
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 01-04-2000 21:20 Jeg havde snuppet en frisk squash fra mine forældres have, såhalvdelen af den blev aftens hovedingrediens.Squashen blev skåret i stave som jeg ristede gyldne i olie. Så kom jeget par hakkede løg, salt, peber og noget tomatjuice i, og lod detboble 15 minutter over svag varme.Og lidt groft brød er jo altid godt, så dét blev tilbehøret.Jeg har stadig ikke fået brugt den anden halvdel af squashen, så hvisder er nogen som har et godt forslag, så skriv løs.-- .: Kåre Nejmann
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 01-04-2000 21:20 Kåre Nejmann skrev i meddelelsen ...>Jeg har stadig ikke fået brugt den anden halvdel af squashen, så hvis>der er nogen som har et godt forslag, så skriv løs.>Du skærer dem i to langs med frugten, og skraber væk frø-dimsene i midten.Læg dem i en ovnfast fad smurt m. olie.Fyld dem med hakket oksekød rørt med æg, hakket persille, 1 fed pressethvidløg, lidt rasp, lidt revet parmesan.Mængder ca. 300g kød, 1 æg, 2-3spsk rasp, 2-3 spsk ost.Mens du er i gang, kan du også fylde med denne fars et par stor løg, ellerhalve peberfruger, eller tomat.En hurtig pasta sauce - svits tynde squash skiver i en pande med(oliven)olie, lidt løg, når skivene er næsten møre sluk og kom hakketpersille, basilikum (friske), hvidløg hvis man kan lide den, kog pasta ogvend det hele i panden med squash.Sauce 2 - svits løg i olie, kom squash i skiver i, svits en smule, kom 2ansjos fileter i og vent til de smelter, tomat, basilikum, kapers og oliver,lad simre 15 min, lige den tid til at koge pasta.--Sandra