Remoulade sauce

Hej med jer

Der skulle vel ikke være nogen der ligger inde med en god opskrift på
remouladesauce?

Min mand har fået det på arbejdet nogle gange, og har hver gang julelys i
øjnene når han kommer hjem, og jeg har aldrig smagt det før, så jeg aner
ikke hvad man putter i?

mvh Pia

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Følgende opskrift er fra Levnedsmiddelstyrelsen:
"Livet er Fedt", 1996

Remouladesovs
1/2 liter tykmælk, A38 eller lignende
100 g syltede agurker i små tern
50 g finthakkede kapers
100 g finthakket løg
2 spsk hakket persille
evt. 2 spsk hakket kørvel
2-3 tsk dijonsennep
salt og peber
Rør alle ingredienserne sammen. Egner sig som kold sovs til fisk og nye kartofler.

Vh Mark

Jeps! - det skal jeg gøre, for alle de opskrifter jeg har fundet indtil nu
er på kold remouladesoauce, og den de får i kantinen er varm. Så nu har han
fået strenge ordrer på at spørge kokken.

mvh Pia
Jeg har prøvet følgende med rimelig succes:

En lille portion opbagning med hønse- el. kalvefond røres op med findelt
pickles, evt. fra glas -Cervera-, og tilsmages derefter med sennep, lidt god
vin edikke, tomatpuré ... alt efter, hvad sovsen skal bruges til.
Efterkrydringen er vigtigt, da sovsen i sig selv få en let sødlig smag.

Mvh Detlev

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis