Tråden er låst

Lej en Traktor

Hej, ved ikk helt om dette hører til inde under kategorien, men mangler lidt en traktor/kranbil for at hente en skurvogn som står i aalborg og skal køres til Thy, syndes at det er lidt for svært at finde en traktor forhold til at man bor i jylland, er der nogen som kan hjælpe?? 
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Man må ikke bare sådan lige, køre på offentlig vej med en traktor, heller ikke selvom den er indregistreret.


mvh jens
Skrevet af je__ns på 09 sep 2012 18:30
Man må ikke bare sådan lige, køre på offentlig vej med en traktor, heller ikke selvom den er indregistreret.


mvh jens
Hvorfor skulle man ikke måtte det? Så længe der ikke er rød (eller gammel grøn) plade på den er en indregistreret traktor at betragte som ethvert andet motorkøretøj og må føres på f.eks. B-kort eller særligt traktorkørekort.
Det har været oppe utallige gange, i diverse fora, mest om transport af både.
Normalt er det jo enerhvervsdrivende (bondemand), der er indehaver af en traktor, og den må så kun bruges i hans erherv.
Han må kun have redskaber, incl. vogn, hvis det er i forbindelse, med driften, eller kørsel til/fra reperatør. (hvis de er uindregistrert)

Læg mærke til at entrepanøre, og andre der udføre arbejde for andre med deres traktor, har deres vogne indregistreret på hvide plader

Desuden er en skurvogn jo nok ikke indregistreret.
Og nej en stor advarselstrekant, samt en max 30 km, og lys, gør det ikke lovligt


Det værste er jo ikke en lille bøde, fra politiet-
Men er man Impliceret  i et uheld, kan det få uoverskuelg økonomiske konsekvenser.

mvh jens
Hej herinde..

Er selv traktor pilot og kørt det meste af mit liv så kender en del til reglerne. Og hvad Jens siger er helt korrekt. En landbrugs traktor må typisk ikke bruges til andet end landbrugsrelateret arbejde. Men nogle har dog en på hvide plader som så gør at traktoren må bruges til præcis det du vil.. Men koster også kassen og da landbruget jo i forvejen ikke er dem med for mange penge er der meget langt imellem en der skulle have en stående på hvide. Ellers er det en entreprenør eller lign. Men er på ingen måde en nem opgave du har sat dig selv på. Så det nemmeste og i sidste ende også billigste er en vognmand.

Hilsen Brian
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis