Fondue Lav-Det-Selv 3049 01-04-2000 20:50 Kan man bruge oksekød skåret af klumpen til fondue?På forhånd takChristian Rasmussen 3 svar Følg tråden Annonce Annonce Annonce
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 01-04-2000 20:50 ja da, men sørg for, at det er velhængt/mørt og af god kvalitet fx et stykke klump eller filet... Forkød er uegnet!-- \\derly
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 01-04-2000 20:50 Nej!!! klump er for sejt. Jeg vil anbefale file eller tyksteg og tildelsinderlår. Hvis du har for mange penge kan du købe mørbra som efter minmening ikke er de ekstra penge værd. Et lille fif for at gøre kødet lidtmere mørt er at ligge det i marinade aftenen før det skal bruges. Marimadenkan være:oliekinesisksoyahvidløgløgpaprikaellerkarryellerorigsanoellerandet kryderri efter din smag.HilsenButch LDS Tip Automatisk tip Altid lave priser hos Harald Nyborg! Se ugens bedste tilbud her
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 01-04-2000 20:51 Det afhænger nu ret meget af, hvilket dyr, det kommer fra.> mening ikke er de ekstra penge værd. Et lille fif for at gøre kødet lidt> mere mørt er at ligge det i marinade aftenen før det skal bruges. MarimadenHvis der indgår mast kiwi (det må jo så hedde kiwimos) i marinaden, mørner den ekstra meget.mvhJan