Fondue

Kan man bruge oksekød skåret af klumpen til fondue?

På forhånd tak

Christian Rasmussen

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
ja da, men sørg for, at det er velhængt/mørt og af god kvalitet fx et
stykke klump eller filet... Forkød er uegnet!

--
\\derly
Nej!!! klump er for sejt. Jeg vil anbefale file eller tyksteg og tildels
inderlår. Hvis du har for mange penge kan du købe mørbra som efter min
mening ikke er de ekstra penge værd. Et lille fif for at gøre kødet lidt
mere mørt er at ligge det i marinade aftenen før det skal bruges. Marimaden
kan være:
olie
kinesisksoya
hvidløg
løg
paprika
eller
karry
eller
origsano
eller
andet kryderri efter din smag.

Hilsen
Butch

Det afhænger nu ret meget af, hvilket dyr, det kommer fra.

> mening ikke er de ekstra penge værd. Et lille fif for at gøre kødet lidt
> mere mørt er at ligge det i marinade aftenen før det skal bruges. Marimaden

Hvis der indgår mast kiwi (det må jo så hedde kiwimos) i marinaden, mørner den ekstra meget.

mvh
Jan
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis