Klipfisk

Hej,
Jeg skal til "møde" med drengene. Vi skal have klipfisk. Som efterret
havde jeg tænkt mig gedeost på en eller anden måde - forslag modtages
gerne. Men hvad kan man servere til en evt. forret?

PFT

Ole
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg fik fornylig på en restaurant en ostetallerken hvor der bl.a. var runde
skiver gedeost lagt ovenpå en rund udkernet skive æble -og så grillet. Det
var bare godt! Og det må jo være rimeligt nemt at lave. Skiverne var ca. ½-1
cm tykke. De kan gøres parate på en bageplade og så 5 min. i ovnen mens
bordet ryddes efter hovedretten.

Gertrud

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis