Badeværelses overflade beskyttelse

Hej

Jeg har købt en andelsbolig, og siden der har været mange ejere før mig bærer badeværelset tydelige spor efter tidligere ophæng og andet på væggene.

Selve badeværelset er hvidt for oven og har fået en slags dækning som jeg antager er til for bl.a. at beskytte mod fugt, denne dækning er påsat på halvdelen af væggen. Selve overfladen føles som en slags plastik, og har en hård overflade.

Hvis jeg ønsker at istandsætte dette, er det muligt at få maling der ligner eller ville jeg være nødt til den helt store omgang, og rive dækningen ned og opsætte noget nyt?

Og hvis nogen ved præcist hvad denne vådrums beskyttelse hedder i fagterm ville jeg også sætte pris på det, jeg føler mig meget grøn på emnet.

http://imgur.com/AdeRC
http://imgur.com/a97EB
http://imgur.com/LIYd8
http://imgur.com/JOs62
http://imgur.com/Kf9pU

Vh.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jamen det er da rigtigt nok, det er Vinyl der er sat op på dine vægge, du kan ikke selv reparere huller uden brug af en speciel varme pistol og vinyl. Du kan muligvis få det lavet af en proff. men det vil altid være synligt. Men du kan godt få en rimelig pæn overflade igen, afvask med grundrens på vinylen, skyl efter med rigeligt koldt vand. Lad det så tørre helt og smør noget ganske almindeligt gulvvoks eller bil voks på og poler det op. Det holder ikke evigt, men holder du det vedlige en gang om måneden, skal det nok holde. 
Tak for dit svar håndværkeren!
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også