Kalkuncuvette Lav-Det-Selv 3049 01-04-2000 20:06 Jeg har brug for hjælp til at tilberede en Kalkuncuvette. Jeg harsimpelthen ledt overalt på nettet uden held. Jeg havde tænkt at detskal serveres med flødekartofler og salat. Kan nogen hjælpe mig med enopskrift.På forhånd takHanne Jensen 7 svar Følg tråden Annonce Annonce Annonce
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 01-04-2000 20:07 Personligt tager jeg bare cuvetten og giver den godt med salt og peber.Sætter den i ovnen ved 200 º i en time. Evt hælder jeg en sjat rødvin ibradepanden. Jeg servere den med bagte kartofler og rødvins/champignon-sovs
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 01-04-2000 20:07 Jeg vil foretrække at grydestege kalkunkødet, der jo meget let kan blive ensmule tørt.Salt og peber på dyret. Brun ved god varme, smid et eller to delte løg vedog hæld en kop vand på (eller/og endnu bedre rød- eller hvidvin), nårlogene er blanke.Fortsæt så ved lavt blus en lille times tid.mvhJan LDS Tip Automatisk tip Altid lave priser hos Harald Nyborg! Se ugens bedste tilbud her
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 01-04-2000 20:07 Jeg kan godt høre at du søger en opskrift på helsteg kalkuncuvette, menjeg vil alligevel tillade mig at komme med flg. alternative forslag,kalkun/kartoffel-gryde m. honning og mandler:Partér cuvetten og skær det bedste og mest regulære kød i storestykker/tern. Det resterende kød kan man passende hakke til frikardeller- det giver noget fars der er betydeligt bedre end det færdighakkede mankan købe.Svits hakket hvidløg, groft hakket løg og kød i en stegegryde ellerlign., og krydder med salt, peber og rosmarin. Når kødet er ved at værebrunt kommes en håndfuld groft hakkede mandler i steger med. Efteryderligere et par minutter ved god varme, kommer jeg som regel et stænksoya og lidt balsamico i gryden.Til slut kommes groftskårne kartofler i gryden og steger let. Kom en godklat honning, fløde og evt. en klat smør ved, og lad _simre_ ved svagvarme, og under låg, i en times tid.Opskriften er delvis fra et af de fantsatiske programmer fra DR-Derude,hvor Søren Gericke laver mad af Søren Ryges grøntsager, kyllinger, etc.Her lod Søren retten stå i høkasse et par timer eller tre, kort tidefter kartoflerne var kommet i. Det kan godt betale sig! Så hvis du hargod tid en dag, stil gryden ind i sengen eller pak den godt ind iviskestykker og lad den stå. Før retten spises varmes den godt igennem.Venlig hilsenOle.
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 01-04-2000 20:07 Cuvetten er sådan en ret stor, relativ flad, klump kød ikke?Hvis ellers jeg husker ret, lavede vi sådan en for en stykke siden.Vi svitsede nogle hakkede champignoner, med persille, hakkede nødder,salt og peber og lagde det ind i cuvetten, som så blev holdt sammenmed (en masse) kødnåle.Hele balladen steges så passende længe og skyen bruges til at lavesovs af (evt. champingnonsovs). Hertil kartofler (hasselbagte).Søren Mors
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 01-04-2000 20:07 Jeg plejer at krydre den lidt med barBQ af en eller anden art, samt salt ogpeber.Rundt om Cuvetten pakker jeg baconstykker. Hele herligheden få ca. 30 - 40min. ved 180 grd. CDertil serveres ris eller måske kartofler.MvhSven LDS Tip Automatisk tip Altid lave priser hos Harald Nyborg! Se ugens bedste tilbud her Annonce
Linevr 1 2300 22-08-2009 17:50 Nu har jeg købt en hvidløgs marineret kalkuncuvette, klar til ovnen. Men hvordan skal den steges ? Hvor længe skal den have i ovnen? hvad skal man gøre med den?
Twist 1685 2860 25-08-2009 22:35 Til den er varmet igennem, og saften fra den er gennemsigtig, brug et stege termometer. Afhængig af størrelse og temperatur mellem 30 og 600 minutter.