Pizzasten af gammel stenbordplade. Kan man det?

Hej i sommerlandet.

Som overskriften lyder, vil jeg vide om der er noget i vejen for at bruge den afsætningsplade, der sad ved siden af det gamle komfur, som pizzasten.

Den fejler ikke noget. Men jeg ved jo ikke helt hvad den er lavet af. Kan den holde til varmen?

Den var lige ved at ryge på genbrugsstationen. Meeeen... Størrelsen passer perfekt, ned i min grill


Nogen der ved hvilken slags sten der normalt blev brugt til sådan noget køkkenhalløj i '73?


Næstformanden

Er ikke så aktiv i forummet for tiden...
Min sparsomme fritid går med ungerne, hunden og konen. I nævnte rækkefølge....
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg ved det ikke, men det må vel prøves. Du kan jo prøve at varme den op på grillen og så smide en sjat koldt vand på. Holder den er den god nok, sprænges den, tjah
Jeg brugte en 20 mm tyk skifferplade.
Den lugtede ikke ret godt, når den i begyndelsen blev varmet op, og en naturlig markering af en revne blev til en rigtig revne med tiden.
Men er det en granitplade, ville jeg da prøve.

Med venlig hilsen
ktm

 

Det ligner noget mamor-noget.
Den er 25 mm. tyk. Så den vejer også lidt.

Men den ryger på grillen i morgen. Så må vi se om jeg skal have grillbagt pizza, eller ovnbagt...


Næstformanden

Er ikke så aktiv i forummet for tiden...
Min sparsomme fritid går med ungerne, hunden og konen. I nævnte rækkefølge....
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis