"Nyt gulv" Efter nyt køkken er kommet op...

Ja som overskriften lyder, så vil vi rigtig gerne ligge nyt gulv i vores køkken/stue.. Og køkkenet er helt nyt, det kom op i dec da vi overtog huset. Da, fik vi slebet gulvene fordi vi tænkte de var meget pæne, men med tiden har de givet sig (fordi vores gulvsliber først sagde til os efter han havde slebet dem at der ikke var mange mm at tage af, da de var en gang slebet). Så nu resultere det i at store mellemrum er kommet imellem brædderne.
Så nu vil vi gerne ligge nyt gulv. Men hvordan gør vi det pænest og nemmest?
For det 1. er vores køkken med en meget lav sokkel (7cm) da min kone er lav, skulle vi have det så lavt som muligt, udover har vi kvik køkken som jo er 80cm bare i skabshøjde.
Og for det 2. er det en fast sokkel..
For det 3. er køkkenet ikke bare lige at fjerne og sætte på igen da vi har granitbordplade...

Kom gerne med jeres gode råd..
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis du kan leve med at miste ca 10mm af bordhøjden, kunne et laminatgulv være en mulighed.
mvh jens
Alt afhængigt af køkkenets størrelse kunne du jo investere i et pænt lamelparketgulv, så bliver det også rigtig flot at se på. Billig lamelparket koster 150 kr/kvm hvis du ser dig lidt omkring efter tilbud. Jeg fandt et pænt et i hvidlakeret ask til 179 kr/kvm i XL Byg for nylig, og er du villig til at give lidt mere, kan du få valnøddetræ osv. til 4-500 kr/kvm.

Det forudsætter, at gulvet har en nogenlunde plan overflade at lægge på, men hvis det ikke er så længe siden, brædderne blev slebet, så skulle det vel være i orden. Så lægger du et underlag på ca. 3 mm, og så klikker du gulvbrædderne sammen. Alt i alt mister du ca. 13 mm i højden, men det er konen vel kun glad for?

For det bedste resultat kan du skifte listen langs med soklen og væggen, men der er ingen grund til at fjerne soklen eller afmontere køkkenet, med mindre du ikke kan leve med at køkkenet bliver 13 mm lavere.

- Flemming
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis