Hvorfor sovsen først?

Jeg har i mange år spekuleret over at man altid får serveret sovsen først på
restauranter og andre steder, sidst i går ved et hal-bal. Nu har jeg så
fundet denne NG og tænkte at spørge jer.

Vil det ikke være smartere at komme med kartofler, kød og grøntsager ,og så
den varme sovs til sidst så man kan opvarme de efterhånden kolde kartofler.

Hilsen Peter

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Man servere saucen først, da den umiddelbart bedre holder varmen end selve
retten.

PeterElse, Ejby
Ja det må vel være derfor?
Jeg synes altså bare at sovsen da må holde sig bedre varm i gryden på komfuret til den skal bruges - til at hælde over kartoflerne.
Else

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis