And - hvilken

Jeg skal ud for at købe and men hvilken er den bedste?.
Berberi-? skrabe-? dansk? fransk?

mvh
Viffer

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Økologisk dansk and, jo større jo bedere.
en and af denne slags er ret dyr men efter min mening er den alle pengene
værd. Hvis du skal købe en and i supermarkedet så hold dig fra frost ænder
fra tyskland og frankrig. Stort set alle danske ænder er opdrætet på
fornuftig vis så hvid det er pengepungen der taler kan du bare købe den
billigeste.
Hilsen
Butch

Men ikke desto mindre er udtrykket officielt "blåstemplet" (hvilket jo
selvfølgeligt nok siger mest om stempelførerne). Jeg finder også udtrykket
dybt åndsvagt, men det er jo sikker fint rent markedsføringsmæssigt, når det
rettes mod den del af befolkningen, der på spørgsmålet om, hvorfra
frikadellefarsen stammer, er sikker på at det rigtige svar er "Irma" (man
skal jo holde sine fordomme vedlige).

mvh
Jan

Hos os bruger vi en 3,2 Kg Cherry Valley. Det har vi gjort med en vis succes
i årevis.

Anden er engelsk og frossen. Jeg har set den i Mad & Vin i Magasin og i
Favør.

Den bliver langtidsstegt. Da jeg ikke må blande mig på den front, kan jeg
ikke lige her og nu sige hvordan den skal steges og hvor den er købt i år
:-))

Meen det kan måske lirkes ud af fruen (hvis der er interesse) ?
--
Med venlig hilsen/kindly regards
Jan Hald
Snekkersten, Elsinore, Denmark

Jeg kan da lige komme med et par hurtige fif frit efter hovedet (jeg har
ikke fået slået en opskrift op, men vil da gerne vende tilbage med en).

Er det en frossen and (tjek lige hvor gammel den er, da vi købte i år var
der ænder fra sidste år i montren (muligvis gode nok, meeeeennn.........) er
det 'hamrende' vigtigt at den optøs forsigtigt (et par dage i køleskab)

Når den skal steges, får man det bedste resultat ved at langtidsstege ( 3 kg
ved højst 150 C i fire - fem timer) Og så er der vist lige noget med at
brystet skal opad i begyndelsen ?

--
Med venlig hilsen/kindly regards
Jan Hald
Snekkersten, Elsinore, Denmark

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis