And - hvilken Lav-Det-Selv 3049 31-03-2000 21:14 Jeg skal ud for at købe and men hvilken er den bedste?.Berberi-? skrabe-? dansk? fransk?mvhViffer 5 svar Følg tråden Annonce Annonce Annonce
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 21:14 Økologisk dansk and, jo større jo bedere.en and af denne slags er ret dyr men efter min mening er den alle pengeneværd. Hvis du skal købe en and i supermarkedet så hold dig fra frost ænderfra tyskland og frankrig. Stort set alle danske ænder er opdrætet påfornuftig vis så hvid det er pengepungen der taler kan du bare købe denbilligeste.HilsenButch
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 21:15 Skrabe-and er en "and", da ænder har svømmefødder og ikke skraber.;-) Tove LDS Tip Automatisk tip Altid lave priser hos Harald Nyborg! Se ugens bedste tilbud her
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 21:15 Men ikke desto mindre er udtrykket officielt "blåstemplet" (hvilket joselvfølgeligt nok siger mest om stempelførerne). Jeg finder også udtrykketdybt åndsvagt, men det er jo sikker fint rent markedsføringsmæssigt, når detrettes mod den del af befolkningen, der på spørgsmålet om, hvorfrafrikadellefarsen stammer, er sikker på at det rigtige svar er "Irma" (manskal jo holde sine fordomme vedlige).mvhJan
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 21:15 Hos os bruger vi en 3,2 Kg Cherry Valley. Det har vi gjort med en vis succesi årevis.Anden er engelsk og frossen. Jeg har set den i Mad & Vin i Magasin og iFavør.Den bliver langtidsstegt. Da jeg ikke må blande mig på den front, kan jegikke lige her og nu sige hvordan den skal steges og hvor den er købt i år:-))Meen det kan måske lirkes ud af fruen (hvis der er interesse) ?--Med venlig hilsen/kindly regardsJan HaldSnekkersten, Elsinore, Denmark
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 21:16 Jeg kan da lige komme med et par hurtige fif frit efter hovedet (jeg harikke fået slået en opskrift op, men vil da gerne vende tilbage med en).Er det en frossen and (tjek lige hvor gammel den er, da vi købte i år varder ænder fra sidste år i montren (muligvis gode nok, meeeeennn.........) erdet 'hamrende' vigtigt at den optøs forsigtigt (et par dage i køleskab)Når den skal steges, får man det bedste resultat ved at langtidsstege ( 3 kgved højst 150 C i fire - fem timer) Og så er der vist lige noget med atbrystet skal opad i begyndelsen ?--Med venlig hilsen/kindly regardsJan HaldSnekkersten, Elsinore, Denmark