Opvaskemaskine Bosch logixx automatich bliver ved med at pumpe vand ud

Hej

Jeg kunne godt bruge noget hjælp til fejlfindingen på en Bosch logixx opvaskemaskine. Jeg vedx ikke om den kan laves eller bare skal udskiftes.

Den  skriver den 188 i displayet og både salt- og afspændingsmiddelsymbolet lyser. Samt den bliver ved med pumpe vand ud.

Er der nogle som har nogle ideer?

Mvh
Morten
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
<a href="javascript:amaf_insertHTML('<img src=&quot;/Portals/0/activeforums_Attach/fejl_vaskemaskine.jpg&quot; border=&quot;0&quot; class=&quot;afimg&quot; />');amaf_toggleInline(14406,30363,0);">Indsæt billede
Skrevet af golf1985 på 01 jun 2012 22:36
har du tjekket efter at der ikke står vand i bunden af sikkerhedsbakken
Hvis det er det kar som sidder i bunden i venstre side (set for fra), så var der vand i men det aktiverede ikke den mikro-kontakt, som den røde stang går op i.

Jeg har lige haft sat den til igen, hvor siderne er af. Så kan jeg se, at den tager vand ind og pumper det ud med det samme.

Jeg ved ikke om det kortet eller en sensor, som gør det. Men der må have løbet nogle litre vand igennem enden vi fandt ud af det.

Morten
Nå jeg har været ved at google noget på det. Det lader til at det er programkortet, som er gået.
Jeg fandet denne på fixya.com

http://www.fixya.com/support/t2314646-fixed_message_controls_not_work

*Suk*

Morten
prøv lige at tjekke efter helt ned i bunde af maskinen hvor spule motor afløbspumpe osv sidder nede om der skulle stå lidt vand der nede.Der kunne nemlig godt sidde en flyder som aktivere en switch.Når at den er aktiveret gør den nemlig det som du beskrive.
Alternativt kan du hælde maskinen godt til den ene side så burde du tømme sikkerhedsbakken men ellers kunne det godt lyde som om at det er printet det er galt med

<p>&#160;stave fejl er gratis</p>
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis