Hotelkaffe

Hvorfor smager kaffen man får serveret på hoteller og restauranter så anderledes end den man laver derhjemme. Den er ligesom mere fyldig og smagfuld. Kommer de noget i ?

Med venlig hilsen
Peter

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Der er utrolig stor forskel på kaffe, så jeg vil gætte på at de bruger
nogle andre bønner. Tag slatne mærker som fx Irmas eller Brugsens Blå
og sammenlign dem med den meget udbredte Rød Gevalia. Og sammenlign så
Gevalia med Mövenpick (hvis du først har smagt den, gider du ikke at
drikke Gevalia igen), for nu at blive indenfor vacuummodellerne.

Dernæst kommer det vel også an på tillavningen: kaffemaskine, stempel-
kaffe, espresso, kogekaffe, ...

file://Klaus

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis