Chokolade bliver grå

Jeg har lavet en helt masse fyldte chokolader som efter ganske kort tid alle
er blevet grålige i farven.

Det ser ikke særligt lækkert ud, så mine spørgsmål er :

1. Kan man undgå at chokoladerne bliver grå ?

2. når de er blevet grå, kan man så gøre et eller andet for at få dem til at
blive pæne igen ?

Jeg håber der er nogen i gruppen der kan hjælpe mig.

Med venlig hilsen og på forhånd tak
Martin Nicolaisen

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej Martin

1) Dine chokolader bliver grå pga. du har varmet chokoladen for højt op.

2) Det eneste der kan gøres få et få det grå væk er at smelte chokoladen om.

Martin Nicolaisen
En anden årssag kan være at chokoladen har `fået damp', hvis man har
smeltet den over et vandbad.

file://Klaus

Mange tak for jeres svar.

Jeg har ikke tænkt på at det kunne være varmen, men nu i nævner det så fik
chokoladen vist nok et ordentligt drøn i starten.

Mvh
Martin Nicolaisen

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis