massaranduba terrassebrædder

Hej Alle sammen

Ville høre om der er nogle der kan hjælpe os!
Vi har købt en masse terrassebrædder af massaranduba som vi fik leveret sidste år i august måned, Pga renovering af vores hus fik vi ikke lagt terrassen som planlagt og brædderne har derfor ligget i haven under en pressening.

Nu står vi og er i gang med terrassen og opdager at brædderne er helt skæve. De har åbenbart vredet sig. Er det noget man kan rette op på? Hvis man lægger dem op ad hinanden er de op til 2 cm skæve...tænker om man kan prøve at rette det når man lægger brædderne evnt ved hjælp af en eller flere skruetvinger? OG hvis det overhovedet kan lade sig gøre vil træet så vride sig igen?

KAn vi overhovedet få en pæn terrasse ud af de brædder?

Håber der er nogen der kan hjælpe...

Venlig hilsen


1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Den smule betyder jo ingen ting, du skruer dem jo fast med ca. 5 mm. mellem rum , så det er bare at lægge små afstandsklodser og tvinge dem ind på plads. Det er ikke mere end at tager du en knæpude på knæet kan du presse den på plads meden du skruer dem fast. Du skal jo aligevel forbore og undersænke skrue hullerne. Det er en god ide at bruge en rette snor ved det første brædt, så er du sikker på at de kommer til at ligge lige.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis