Guachomole

Er der nogle der har en god opskrift på guachomole??

Hilsen
Søren :-)

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Mos et par godt modne avocados sammen med et skvæt citronsaft så mosen
beholder sin grønne frave. Tilsæt evt. finthakket tomat. Krydr med
knust hvidløg, salt og peber. Og tilsæt så enten et finthakket æg
eller en tilsvarende mængde hytteost.

Hej Søren
Jeg laver det cirka således:
2 - 3 godt modne avocados (de skal være de nobrede mørke)
saft fra en lime
stødt eller frisk koriander
stødt eller finthakkede chili
salt
hakket tomat uden kerner
Avocadoerne moses og blandes med resten

Jeg har ingen mængdemål så det må være lidt efter smag.
Det er naturligvis bedst ned friske råvare men her ude på landet kan man
ikke altid få frisk koriander.
Det smager skønt til nachos.

Lene

Spidskommen er meget anvendt i mexicansk madlavning, så det er nok
ikke så ukorrekt igen. Hvid peber smager iøvrigt også fantastisk i
guacamole.

Kvan.
Jeg ville aldrig komme tomat i min guacamole, men det er en af
disse evighedsdiskussioner, tror jeg.

Jeg tager:

Et antal Avocado'er alt efter hvor mange man bliver
Moses med gaffel, aldrig i blenderen, så bliver konsistensen
efter min mening kedelig. Lad et par af stenene blive i, det
hjælper også med at holde farven.

Smag til med:
finthakket rødløg (ca. 1/2 til 3-4 avocadoer)
limesaft
hvidløg

Og efter behag:
koreander
chili
paprika
peber
salt

Rør eventuelt lidt creme fraiche i, for at få en mere cremet
konsistens. (Kan også bruges, hvis man har overkrydret det...)

Mvh.
Jakob
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis