Grønne tomater

Er der nogen, der ved, hvad man kan bruge grønne tomater til -udover at
sylte dem, altså? Der var noget med en film, der hed "Stegte grønne tomater"
eller sådan noget.

peter

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Ja. Skær tomaterne i skiver, drys en smule sukker på begge sider og lad
dem trække i et kvarters tid. Panér med mel blandet med salt og peber.
Steg på begge sider i smør. Du kan evt. holde de færdige skiver varme i
ovnen mens du steger resten.

Servér skiverne som de er, hvis du vil have sprøde skiver, eller du kan
komme noget fløde 13 (eller 9, hvis der er noget der hedder det) på panden
og få en sovs ud af slæwet.

file://Klaus

Her følger opskrift på stegte grønne tomater som de bliver lavet på "Whistle
Stop Cafe"

3/4 cup hvedemel
1/4 cup majsmel
salt og peber
1 cup mælk

alle ovenstående ting blandes

skiver af grønne tomater skåret i skiver a' en god halv centimeter
dyppes i blandingen, herefter ligges de på en varm pande med olivenolie
hvor de steger i 3 minutter på hver side.

Med venlig hilsen

Jeppe Balslev

...kalder man det ikke for en "kop" ? :-)

mvh
Jan

En amerikansk "cup" er et veldefineret mål (ca. 2,5 dl), hvilket en
dansk "kop" ikke er.

/Thomas
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis