Leder desperat efter en prof. brøndborer/firma

Hej Lav-det-selv'ere.

Jeg bor på en gård, der er drevet af eget vandværk, via en brønd-boring.
Igår begyndte pumpen pludselig at slå hpfi-relæet, og efter forskellige tests, kunne jeg konkludere at der var en overgang fra fase til nul, med stor sandsynlighed fordi motoren var brændt sammen.

I forsøg på at hive pumpen op (ca 15 meter under vand-overfladen) satte den sig pludselig fuldstændig fast, og var efterfølgende helt urokkelig. 
Efter nogle forgæves forsøg med at "banke den løs" oppefra, via sammenkoblede 2.5" jern-rør, endte det i dag hverken værre eller bedre, end at et 6 meter langt, 2.5" jernrør knækkede, og nu står "ovenpå" pumpen, dybt nede i udboringen. 
Både pumpe og nu også jernrør står nu fast i udboringen, og situationen er MEGET hektisk da vandværket også leverer vand til op mod 30 heste, der nu manuelt skal have vand fra en reserve-tank.
Vi er derfor yderst desperate for at finde en løsning, og et firma der VIRKELIG har forstand på det, og som er specialiseret i denne slags problemer.
Vi har desværre haft et par dårlige oplevelser med et par brøndborer-firmaer, og er derfor skeptiske omkring det.

Er der nogen af jer der kan anbefale firmaer på Sjælland, det virkelig kan deres kram mht dette? 
Eller er der evt nogen der har erfaringer indenfor emnet, og som kan give deres besyv med på mit problem?
I min optik kan man vel lave en ny udboring ved siden af den gamle, hvis det viser sig at det er fuldstændig umuligt at få denne "frigjort" for pumpe/rør. I så fald, hvad vil en udboring så koste, når man er de 15 meter nede?

Håber I kan hjælpe mig, for det er et helt ukendt område for mig, men desværre noget jeg skal forholde mig meget seriøst til, da en gård uden vand har et gigantisk problem....
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Du skal bare få fat på en brøndborer NU. Er fra Jylland så kan ikke anvise et firma på øen til dig. Men fik lavet en ny på 46 m for år tilbage, den kostede ca 1200 per meter +moms.

Vi stod med samme problem som du gjorde at pumpen sad fast. Vi bankede den nedenud af boringen med et jern lod og satte en ny pumpe i hullet men der var ikke mere vand i den gamle boreing som lå meget højere end den vi fik lavet.

Men prisen er jo ikke vigtig hvis der er 30 heste på ejendommen. Så det er bare komme igang.

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.


Ring til BRØKER i Holbæk, de er proffesionele.

fase
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis