Intet varmt vand i hanen

Hej LDS

Vi har ingen varmt vand i hanen eller i bruseren for den sags skyld.

Det virkede for nogle uger siden, men så skiftede vi vores oliefyr ud med et træfyr, og nu er der ikke varmt vand.
vi har varme i varmeapparaterne igen, og der kommer varmt vand ind i vores metro 60 - 110 - 160 L vandvarmer (ved ikke hvor stor den er), og returrøret er også varmt, men der kommer koldt vand ud af varmt vands røret.

håber i kan hjælpe mig med at få varmt vand i hanen igen.
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Her ikke et bud endnu. Det tyder på at du har varme på spiralen i din varmvandsbeholder. Hvor lang tid har det stået på? Og bliver I ved med at åbne for den varme hane, for at se om det virker? Prøv at lukke for den varme hane i et par timer og se om det ikke hjælper (hvis ikke I allerede har prøvet det).
vandet fra dit fyr løber i dine radiatorer, samt ind i et spiralformet rør i din varmvandsbeholder og ud og retur til fyret. Inde i varmvandsbeholderen og på ydersiden af spiralen er dit varme brugsvand. Spiralen virker som en varmeveksler. Radiatorvand på indersiden og brugsvand på ydersiden. Der er begrænset hvor meget effekt der kan overføres med varmevæksleren og hvis du ikke lukker for det varme vand bliver det aldrig varm. Prøv at lukke for det varme vand i nogle timer og prøv så at tænde for det igen
der løber ikke varmt vand ud nu, så den skulle have tid til at varme vandet op
er det et sommerhus? hvis i lige har tændt for fyret, og åbnet alle radiatorer så kører fyret nok på fuld styrke med at varme op, hvis det er en stor VVB så kan det godt tage sin tid før vandet er varmt..
det er et nedlagt landbrug, og fyret blev skiftet for 14 dage siden, vi har fyret 4 gange i døgnet lige siden for at få varmet huset ordentligt igennem.
varmeapparaterne bliver godt varme, men det har ingen effekt på vores vandvarmer
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis