Fasanhøne

Er der nogle der har en god opskrift på tilberedning af en fasanhøne?

--
Med venlig hilsen/kindly regards
Jan Hald
Snekkersten, Elsinore, Denmark

1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Bacon
2 løg
Champignoner
Rødvin
Bouillon

Parter fuglen i 8 stykker.
Svits bacon i fedtstof og tag det op igen.
Svits fasanen
Tilsæt 1/2 flaske rødvin og mindst lige så meget vand.
Koger godt en 1/2 time, hvor løg skåret i både tilsættes.
Tilsæt champs, halve/hele alt efter størrelse i de sidste
10 - 15 min.
I alt godt en times kogetid.

Serveres med Nutanas lange natur ris.

I just love it.

--
Mike
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis