Jeg ved godt at der er en del der nu ryster på hovedet, men prøv venligst selv dette af inden i kritiserer !
Jeg er lige så glad for god mad som jeg er for hurtig mad, men problemet er at man skal gå på kompromis med ferdigkøbt hurtigmad. Så nu har jeg det bedste stykke værktøj til tilberedning af mad, så hvorfor ikke se hvad svinet kan gøre
Der er en del begrænsninger, man kan self ikke lave lasagne i vandbadet, men man kan med fordel varme sovse/kød retter op som ikke indeholder pasta (har ikke prøvet)
Mit første forsøg var spaghetti og kødboller ! Fremgangsmåden var såre simpel, lav sovs og lad køle ned. Imens sovsen kogte lavede jeg farsen til kødbollerne og stegte dem hurtigt på panden og så kom de løst i fryseren. Tricket med kødbollerne er at de skal have stegeskorpe men være rå indvendig. Sovsen blev også afkølet. Begge dele afkøles så hurtigt som muligt.
Når begge dele var tilpas kolde kom jeg en passende mængde kødboller og sovs i en vacuumpose og svejste den i den dertilhørende svejsemaskin. Så i fryseren.
Når så vi skal have noget nemt og sundt mad bliver poserne (her er de pakket i 1 person portioner) i vandbadet ved 60 grader i 1 time og 15 min, i passende tid koges pastaen, og vupti, så er der en utrolig lækker spaghetti og kødboller.
Retten kan med fordel laves i større portioner.
Jeg har også lavet chili con carne, men mere om det senere hvis denne tråd har vakt interesse.
Og igen, dont knock it till u tryed it !