Forårsruller - dej

Er der nogen som har en opskrift på dejen til forårsruller.
Hilsen
Kim

5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg har selv søgt mange steder, og spurgt her for et halvt års tid siden, og
er kun kommet frem til at du skal købe det færdigt, da det er hulens svært
at lave. Det skulle kaldes Fillo dej/plader (om det var sådan det staves,
husker jeg ikke), og de fleste store supermarkeder har det..

Anders And : Du er mit største idol :-)))

/Hauge

Almindelig pandekagedej uden sukker lav dem en 3 mm tykke på en stor pande.
.

Rispandekage kan købes i iso og irma samme metode bliver meget sprøde i
olie.

Vu tong plader det er en art meget tyndpasta velegnet til mini ruller til
feks. receptioner el. snaks.

Filodej kan man også bruge men jeg vil foreslå at man tager 3-4 lag af
gangen og værforsigt det er tynder end papir.

Jeg kan anbefale et fyld af tændstik tynde grøntsager med evt. kylling der
er blevet let sautéret let af og afkølet.

TIPS TIL HJEMMELAVET TIPS:
Lasangeplader lagges hver for sig i blød 5-6 min og tørres let drysses med
feks fint salt og paprika skæres så i tips størelse og kommes i varm olie
til de er sprøde 30 sekunder tager det, læg dem på et stykke og så
værsgo!!!!

Kokken

Kirsten Hüttemeiers opskrifter, kan man ikke tage helt fejl af.

De unge holder meget af:

Kinesiske forårsruller (14 stk.)

Pandekagedej af:
200 g mel
50 g kartoffelmel
2 æg
2½ dl vand
ca. 2 dl mælk

Fyld:
Porrer
2 porrer
200 g snittet hvidkål
1 gulerod
200 g champignons
200 g skinke
salt, peber, kinesisk soya
knust hvidløg
olie

Ingredienserne til pandekagen piskes sammmen, (husk vand og mælk kommes i til
sidst) og heraf bages små lyse pandekager.
Til fyldet hakkes grøntsagerne eller de skæres i fine strimler, svitses i
olie, grøntsagerne må ikke blive brune, men fedtede, inden den hakkede skinke
og krydderier tilsættes. Det hele smages til og kan varieres med bambusskud og
løg.
På hver pandekage kommes et par spskf. af fyldet, der pakkes ind i
pandekagerne, hvis kanter pensles med æggehvide, inden pakkerne koger i varm
olie i 5-6 minutter. Pandekagerne er sprøde og fyldet sprødt. De kinesiske
forårsruller lægges på groft papir nogle minutter, inden de serveres.

Fra Kina flyver vi hjem igen, husk De skal smile lidt.

Bon appétit

Mvh.
P.W. Bosse
-Ta' mæh jæm, æller spiser hær

Et råd: Køb dem. En hvert Tai supermarked (der ligger flere på
Vestrebro (ja - i Kbh). De kaster vel ca. 20 kr for ca. 40 "ark"

Mvh Morten
Tak for svarene. Vi prøvede pandekagedejen og det blev meget godt men mine
pandekager blev lidt for tykke og derfor ikke helt så sprøde som vi gerne
ville have dem men øvelse gør mester.
Kim

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis