Jensen sauce

Jeg gerne have lov at sige min mening om disse saucer som man efterhånden
kan købe et par steder.

Flg ting er i(w´hiskey-saucen):

tomatpure
soyasauce(gensplejset måske LOL)
sukker
whiskey
worchester sovs
krydderier og ekstrakt deraf
bouillion
rødvinseddike
chili
modificeret stivelse
surhedsregulerende middel(E 270)

Disse saucer er sq da at presse penge hårdt og kontant ud af folk. Men på
den anden side slipper vi for at bestille bord, vi skal bare købe en eller
to engelske bøffer og en pose frosne kartoffelskiver så er vi som at sidde
derselv :-)

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Også mig gerne sige en mening om de forfærdentlige, elendige,
dyre, overflødige, opreklamerede og berygtede produkter:

SLET SKJULT REKLAME!

Fat det dog, og skån os for mere af det sovse-svine
eventuelt kan man jo selv lave en whiskey sauce:

Irsk whiskey sauce:

1 hakket løg, 2 stilke snittet bladselleri, 1 fed hakket hvidløg og 1
moden hakket tomat svitses i 1 spsk olie.
Tilsæt 1 laurbærblad 1/2 tsk timian og 2 dåser oksebouillon á 300g og
kog det svagt i ca 1 time.
Gnid saucen igennem en sigte (få så meget af grønsagerne med som
muligt).

Hertil kan saucen laves i forvejen.

Tilsæt 3 tsk majsstivelse i lidt af den kolde sauce. Bring resten i
kog og tilsæt jævningen.
Lige inden serveringen piskes 50 g smør i saucen, og der smages til
med ca 1 dl irsk whiskey samt salt og peber.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis