golf 4 elektronik problem

hey min golf 4 har et problem med elektronikken, føre siden for og bag når dørene åbnes tænder lys i kabinen som det skal, men lyset tændes ikke når dørende i passagersiden åbnes og tænder heller ikke i bagage rummet eller i selve døren (markerings lys ved åben dør i bunden) men alt virker i føresiden hva fanden kan der være galt.???? pleace mekanikeren kan ikke finde ud af det, han mener der er gået et relæg med ved ikke hvor det sider
jo forresten central låsen virker heller ikke(kun med nøgle) men ved ikk om de to ting har en forbindelse til hinanden

Af fejl bliver man klogere, sjældent rigere!!!!
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej

Du har to forskellige problemer !     Fordørene skal  IKKE  tænde lys i bagagerummet  !
Det ene problem med lyset i højre dør og loft kommer næsten helt sikkert, fra en lille "switch" som sidder på din lås inde i døren.
 
Den sidder der for at fortælle lys og centrallås om døren er åben eller lukket og hvis den svigter virker det ikke.

Den styrer nemlig lyset - det kan også være at der er knækket en ledning i dørkarmen der hvor ledningsbuntet går fra karossen til døren.

Det skal du nok lige starte med at kontrollere, men træk i ledningerne når du prøver fordi somme tider er isoleringen hel, men kobberet er knækket inden i.

Bagagerumslyset er nok samme problem men i bagklappen - der sidder også en switch på låsen og ledningerne kan knække i gummityllen mellem klap og karrossen.

Din centrallås - er det kun dine fjernbetjeninger der ikke virker ? kan du låse alle døre både fra højre og venstre dør ?

Hilsen Polobjørn

"AUTOELEKTRIKEREN"
Hej
Start med at finde ud af om ledninger er knækket i dørkarm og om de 2 switche virker, hvis ikke så spørg hos VW om de kan købes løse eller prøv at finde brugte låse hos en ophugger.
Din fjernbetjening skal muligvis bare kodes men det kræver et besøg hos en VW forhandler eller VW special værksted, som også kan kontrollere om senderen i nøglen virker.
Hilsen Polobjørn

"AUTOELEKTRIKEREN"
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis