Ny Terasse - Pris?

Vi planlægger at lave ny terasse på ca. 60 m2. Terassen skal laves i herregårdssten/Holmegaardsten [kan ikke lige se forskellen på disse to typer]. Vores have ligge på en skråning, så det vil kræve en støttemur på ca. 10 meter i længden og fra 0 og optil 80 cm i højden. Der ligger fliser i dag, men disse fjernes inden. 
Er der nogen der har en ide om hvad et sådan projekt må koste? Evt. komme med et uforpligtende tilbud. Vi kan evt. selv stille med et par mænd til slæbearbejdet.
Vi er bosiddende i Aabenraa, Sønderjylland.
Ser frem til at høre fra jer.
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Prisen afhænger jo meget af hvad man kan/vil selv.

Det er ikke så længe siden at vi gravede ud, smed sand, hentede "gamle" sten, støbte en støttemur osv. Prisen for lidt over 200 m2 sand, stabilgrus, belægning og 23 meter støttemur i op til 60 cm. højde var omkring 6000.

Hvis du køber nye sten og skal betale dig fra meget af arbejdet, leje af maskiner osv. bliver det jo noget dyrere, da du nok skal regne med mindst 100kr/m2 for sten, og dermed allerede er oppe på de 6000 kr. Sand varierer meget i pris afhængigt af hvor meget du kan selv. Skal du have en vognmand til at levere og grabbe det af, bliver det hurtigt over 1000 kr.

De 60 m2 burde kunne lægges på en dag, og hvis du kan købe lidt øl og mad ind, og invitere venner og familie, kan du få en rimelig timepris på den måde.

Her kan du se lidt af vores terrasse Krydderurte højbed
Hej!

Det er selvfølgeligt svært at give en præcis pris uden at have set opgaven, men udgangspunktet for en anlægsgartner vil være omkring 30-35.000 .- kr. inkl. moms, sten, afretningsgrus, stabilgrus, udgravning og fundament for støttemur, støttemur, tilskæringer osv.

Håber dette hjælper jer

Med venlig hilsen
Kenn Søgaard Jørgensen

KJ Multiservice - Anlægsgartner & Ejendomservice
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis