Creme fraiche Lav-Det-Selv 3049 31-03-2000 17:01 ved nogen hvorfor man kan piske creme fraiche 38 % tykkere men ikke cremefraiche 18 % ????(jeg stoler på jer Emil og Klaus !)hilsen Karina 10 svar Følg tråden Annonce Annonce Annonce
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 17:01 Hej KarinaJeg hedder ganske vist ikke Emil eller Klaus, men jeg tillader mig at svarealligevel. Det er fedtet, der gør det, ligesom med piskefløde kontrakaffefløde.MVH Rikke
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 17:01 Vel af samme grund som når man bruger piskefløde til flødeskum, mendet er selvfølgelig ikke noget svar. :-)Jeg melder pas. file://Klaus LDS Tip Automatisk tip Altid lave priser hos Harald Nyborg! Se ugens bedste tilbud her
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 17:02 - Hvis man har en mælkepisker kan man godt, fx. monteret på encappucinomaskine eller een af de der tingester, der ligner enstempelkaffekande - det smager dog SLET ikke lige så sjovt i kaffen som hvisman bruger let- eller sødmælk )mvhCharlotte
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 17:02 Der var en der engang fortalte mig at man kan piske skummetmælk - erdet rigtigt? file://Klaus
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 17:02 >Der var en der engang fortalte mig at man kan piske skummetmælk - er>det rigtigt?- Hvis man har en mælkepisker kan man godt, fx. monteret på encappucinomaskine eller een af de der tingester, der ligner enstempelkaffekande - det smager dog SLET ikke lige så sjovt i kaffen som hvisman bruger let- eller sødmælk )mvhCharlotte LDS Tip Automatisk tip Altid lave priser hos Harald Nyborg! Se ugens bedste tilbud her Annonce
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 17:03 >> [piske skummetmælk]> > Hvis man har en mælkepisker kan man godt, fx. monteret på en> cappucinomaskineNåja, det kunne jeg forestille mig. Men med el-pisker? Og hvadialverdenskulle man bruge pisket skummetmælk til? > det smager dog SLET ikke lige så sjovt i kaffen som hvis> man bruger let- eller sødmælk )Enig. Og kaffen får også sådan en kedelig farve. Bvadr. file://Klaus
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 17:03 > Nåja, det kunne jeg forestille mig. Men med el-pisker?Det går skam fint, det tar bare en hel del tid...> Og hvadialverden> skulle man bruge pisket skummetmælk til? ...og kan ikke bruges til noget. Jeg synes det lignede mere (ogsmagte omtrent som) piskede æggehvider (sådan noget marengs-agtigt) end flødeskum.
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 17:03 Ah, er det kulden der gør'et? Jeg har netop hørt det i forbindelsemed en slankeudgave af "jordbærskum" (frosne jordbær piskes medmathildecrème (kan man stadig på det snask?)).> Smagen? Tjaeh, tyndere end skummetmælk...Tyndt! file://Klaus
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 17:03 Man kan også opnå skum ved at piske skummetmælk over et vandbad.// Jeppe Balslev Jensen
Lav-Det-Selv Trådstarter 3049 31-03-2000 17:03 > Charlotte R skrev:>> >> [piske skummetmælk]> >> Nåja, det kunne jeg forestille mig. Men med el-pisker?Min svigermor gør det i vandbad, så er det hurtigere at piske op.> Og hvadialverden> skulle man bruge pisket skummetmælk til? >Cappuchino. F.eks.Man kan også piske det op med en stavblender, det går forholdsvis hurtigt. Hvisman er på slankekur, kan man f.eks. blande med blendet frugt (jeg ved ikke, omdet kan blendes sammen) til en slankedessertPia