Eldrevet generator

Hej, jeg har gået lidt med en idé om at trække en 24V 100A bil generator med en 24V 250W 2250RPM 10A scooter-elmotor. jeg tænkte at motoren ville kunne trække generatoren op på de 2200 RPM den skal køre for at generere det der jo i alt svare til 2400W.. Altså burde der jo være rigeligt til overs til at køre 2x24V DC til 1000W bilomformere.

Men kan det overhoved lade sig af gøre.. hvis/hvis ikke.. hvorfor?
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Nej det går ikke, du får aldrig mere energi ud end du sender ind. <(ellers så har du jo opfunden evighedsmaskinen)
mvh jens
Skrevet af lennilg på 20 jan 2012 21:45
Mente nok der var en lov der beskrev dette. Men tænkte, når nu den generator var let at trække, selv ved håndkraft.. kunne den lave mere end den selv kræver at trække pga. permanent magneter og andet nyt.


den er let at dreje med håndkraft når den ikke producere noget, der kommer første modstand når den skal lave noget strøm 
Ja okay fair nok, har heller ingen forstand på det. Havde bare troet at en mortor godt kunne yde mere trækkraft en generatoren kræver nu når de jo er blevet børsteløse og har stærkere magneter.
I gamle dage kunne man høre at omdrejningerne på motoren gik ned i tomgang når man tænde lyset.. og værre endnu, når også blæser og el-bagrude blev tændt.

I dag får motoren automatisk lidt mere brændstof for at holde de rigtige omd.

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Hvor skal du bruge det henne?
Det er vel dét der er relevant, og når vi ved dét, så kan vi hjælpe dig med løsningsforslag, der giver dig den nødvendige energi-kapacitet.

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis