anbefaling af EL opvarmning

Er ved at sætte vores loft istand til lege-hygge-rum (ca. L=9 B=2,5 H=1,8m)

Der er desværre ikke mulighed for vandbåren opvarmning, men hvad er så det bedste alternativ? Synes der findes mange olie/el radiatorer fra 200-2000kr.
Hvad kan I anbefale? Det er måske en fordel at vælge 2 radiatorer. én i hver ende ?


Er ved at sætte vores loft istand til lege-hygge... Vis hele indlægget
15 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Du kan regne med at skulle installere 100W/m2 . Olieradiatoren er ikke på nogen måde mere økonomisk i brug end en panelradiator. Fordelen ved panelradiatoren er at de regulerer hurtigere end oliradiatoren. Hul i gulvet til at give varme koster også energi. At det er gratis er det rene vrøvl.

fase
nej jeg vil også gerne kunne styre temp. seperat.. På etagen nedenunder er der bad.. som er varmt måske 25 grader... så er det soveværelse ca. 18 grader.. børneværesler på 20 grader.

Hvis du har et godt isoleret hus, kan du sætte den installerede effekt ned til 50W/m2 og da du har et rum på ca. 22,5m2 , kan du måske nøjes med 1000W i installeret effekt. Om det kan betale sig at installere en luft til luft varmepumpe kommer helt an på, hvor tit og længe rummet skal bruges. Det kan kun du bedømme.

fase
Hvis din skorsten er aktiv er der jo også en mulighed med en brændeovn.
Angående dit spørgsmål om en elovn må monteres lodret , det må den ikke ,der er jo også de små 2000W varmeblæsere som ikke fylder ret meget, er billige , det er nok her du flest W pr. krone i indkøb......

   elektriker fra jævnstrømmens tid
Nej Morten, der er olie radiatorer med ribber ligesom de store, og mit lofts rum er på ca. 12 m2. og altså totalt uisoleret med store et lags vinduer.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis