Lim til flamingo

 Følg tråden
Elfreak
Elfreak
Indlæg: 139
Postnr: 8860
Elfreak Elfreak
Hejsa,

Jeg er igang med at udbedre fugtskader i en gammel Knaus campingvogn. Loft og gulv er heldigvis iorden, men begge ende vægge er ret medtagede. Jeg har fjernet beklædningen indefra + flamingo og de sørgelige rester af det der engang var et skellet.

Jeg har foreløbigt bygget nyt skellet op, og har limmet dette fast til yderbeklædningen med rigelige mængder af setlim fra Jem & Fix.  Dette er indtil viddere gået over alt forventning, bortset fra at det er et pokkers pille arbejde.

Jeg er nu nået dertil hvor der skal monteres nye flamingo plader. Jeg har til dette formål fabrikeret en glimrende flamingoskærer ud af et stykke svejsetråd og et ladeapparat til bilen, så udskæringen af pladerne går som en leg.

Setlimen der blev benyttet til at fastgøre træværket var ikke på vandbasis, og kan derfor ikke benyttes til at lime flamingoen fast, da den simpelthen ætser pladerne væk. Jeg har nu prøvet at montere et par plader med Dana 245 gulv og væglim der er på vandbasis. jeg trak limen ud med en 4 mm tandspartel, og pressede herefter pladerne på plads.

Jeg er ikke helt tilfreds med den ovenstående lim, da jeg mener at den er evigheder om at tørre på trods af at jeg står i et opvarmet værksted og arbejder.

Er der nogen der har erfaringer med et limprodukt der egner sig bedre til opgaven ?
Gregeren
Gregeren
Indlæg: 2859
Postnr: 2830
Gregeren Gregeren
i f.eks. jem & fix kan du få en lim der hedder "no more nails". det er en trælim i en sort 1liters tube der limer på rigtig mange ting uden at opløse dem. desuden opnår den hurtig en klæbe effekt der gør at pladerne kan blive siddende selv, mens det hærder færdig.
Elektronikteknikeren
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Lignende indlæg

 1. Lim til fastgørelse af flamingo
  Camping
 2. Lim til Flamingo
  Lav-Hus
 3. Flamingo
  Lav-Hobby
 4. Flamingo
  Lav-Hus
 5. Lim
  Helbred