Gulvvarmereparation - nye fliser i badeværelse

 Følg tråden
Jokjaer
Jokjaer
Indlæg: 3
Postnr: 2000
Jokjaer Jokjaer
Hej alle,

Jeg er ny herinde, og har oprettet en profil, da jeg håber at kan få - og med tiden forhåbentlig også give - masser af input ud i gør-det-selv-verdenen.

Jeg har netop købt en lejlighed, hvor gulvvarmen i badeværelset desværre har vist sig at være defekt. En elektriker har set på, og konstateret, at det er selve varmekablet den er gal med. Efterfølgende har jeg talt med en specialist om det, og vedkommende vil komme og lokalisere fejlen og udbedre den. Udfordringen ligger i, at fejlen jo kan være hvor som helst, og at nogle af de pæne fliser derfor skal udskiftes (da der skal bores hul). 

Mit spørgsmål er - hvordan organiserer jeg det, så jeg hurtigt får mit badeværelse tilbage?

1. Jeg vil gerne have en aftale med en murer, som står klar til at komme, når gulvvarmen er repareret, så der kan komme fliser på.
2. Men jeg skal jo også have fundet x stykker af samme type fliser. Hvor kan jeg det i Frederiksberg-området? Skal de mon bestilles? Har vedhæftet to foto. Fliserne er 30 x 30 cm, og jeg tror jeg har fundet disse som er de samme? http://www.fliser-odense.dk/granitfliser.html Nogen fagmand med forstand på det?
3. Er der noget jeg har overset?

Vh Jonas
  

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.