fransk altan - regnvand ind

Vi har en fransk altan på syd-syd-vest vendt væg og den åbner ind ad. Nu har vi i løbet af den sidste måned 3 gange haft vand på gulvet inde i huset fordi vandet er kommet ind under døren. I dag er ingen undtagelse 

Der er sådan en lille liste hvor vinduet slutter (vandnæse?) og umiddelbart ligner det at tætningslisten slutter til. Er det fordi denne "vandnæse" er for lille og kan jeg skifte den selv - eller er det noget som en tæt tætningsliste bør kunne klare og disse lister bør skiftes?
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Her er et par billeder af døren


Den vandnæse du omtaler kan vel ikke skiftes.

Det er en helt traditionel indadgående dør. Og det kan være svært at afgøre hvor vandet kommer ind.
Der er for neden på selve dørrammen dels en profilering/udfræsning der danner en lille vandnæse. Hvis den er fyldt med maling virker den ikke. og det gør den heller ikke hvis den er mindre 7 mm bred og 5 mm dyb. (Er det vist)
Desuden er der en gummitætningsliste der skal være presset imod den metalliste er er monteret i falsen. Gummilisten kan have mistet sin smidighed eller er helt bortgået.

Hvis det er muligt så læg kameraet helt ned på gulvet og tag et billede af døren som den er åbnet på nederste billed, men således at selve døren bundprofil synliggøres!
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også