Champagne

Hejsa!

Jeg ved godt jeg er lidt sent ude, men håber lige at kunne nå at fange
nogle af jer smile.

Jeg skal have fundet noget champagne til i aften (eller i morgen for
mig). Sidste år havde jeg fundet en champagne som, efter min smag, var
sur.
Jeg er mest til lidt søde champagne, men det skal dog heller ikke
minde alt for meget om sød sodavand. Mine forældre havde nogle
champagner liggende derhjemme, og vil gerne forærere mig en af dem.
Jeg har prøvet at skrive ned hvad der står på flaskerne. Hvis der er
nogen der bare kender lidt til nogle af dem, og mener at jeg måske
ville kunne lide den, kunne jeg så lokke jer til at skrive dette smile?

Her er listen:

Lament Perrier (brut)
Coopative Vinicole eller L'arcoise
Faustino Martinex (extra semi seco)
Veuve Clicquot Ponsardin (der er både en sec og en brut)
Freixenet (brut)
Louis Laurent (brut) (og så stod der også reserve)

Mange tak smile

- Jannik Holm
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Unskyld, men jeg tænker at du ikke vil finde en søde champangner. Det er
normal, at champagne er ikke sød.

Marion
Hvis du er til de lidt sødere champagner, så skal du vælge dem der står
demi-sec eller sec på¨. De er sødere end dem der står brut på.
Af de champagner du nævner lyder Veuve Cliquot som et godt valg (i sec
udgaven)

Du kan finde en lang artikel om champagne i et nummer af Smag & Behag

Hilsen Søren

>Hvis du er til de lidt sødere champagner, så skal du vælge dem der står
>demi-sec eller sec på¨. De er sødere end dem der står brut på.
>Af de champagner du nævner lyder Veuve Cliquot som et godt valg (i sec
>udgaven)

Og det blev også den jeg prøvede. Den var helt fin, så du skal have
mange tak smile

- Jannik Holm

Nytårsaften blev der drukket en del champagne, og bl.a. blev der åbnet to
magnumflasker, som der stort set ikke er taget af. Det ærgre mig, så jeg
har skyndt mig at sætte en prop i flaskerne og i køleskabet med dem.

Så er det jeg vil høre og der er nogle af jer, der har en opskrift, fx.
dessert eller andet, hvori man skal bruge champagne ??

Med venlig hilsen Martin

Generelt set alle steder hvor du bruger hvidvin, er en god champagne en
fremragende erstatning.

Når jeg bruger champagne i madlavningen er det primært til 2 ting: dampning
af fisk og champagnesorbet.

Mvh,
René
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis