Siemens opvaskem. ingen varme..?

Vores Siemens Topline opvaskemaskine, der er 11 år gl. - varmer pludselig ikke mere, mens programmerne iøvrigt synes at køre korrekt. Har sat ny sikring i, uden at det hjalp. I vandtilslutningen under køkkenbordet, er der en plast"dims" som er tykkere end slangen længere nede - hvad er det? Har tænkt at slukke for vandet på hanen lige ved, og skrue slangen af for at se om der er tilstopning - oven over opløberen der sidder på slangen, er der noget grønt der er sivet op...? rester af opvasketabletter?? sker der noget ved at skrue vandtilslutningen af og se om noget falder i øjnene, og kan det have noget med varmen at gøre?


 


 

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Nej. manglende varme skyldes ikke en fejl i tilslutningsslangerne. Sandsynligvis er det varmelegemet der er defekt. Prøv at måle om der er spænding på varmelegemet. Hvis der er det og ingen varme er det defekt. Hvis der ikke er kan det skyldes flere fejl, bla. timeren, niveau afbryderen, en termostat eller et relæ.
Den tykke dims er vandventilen. Den bruges til at styre vandindtaget til maskinen.

 

@HRN2: Tak for dit svar - har ikke efterprøvet dine forslag endnu, men efter juledagene ser jeg på det, og ellers må jeg have fat i en servicemand - indtil da, vasker vi op i hånden.
Fortsat god jul
svenliss
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis