At fjerne tapet... ?

 Følg tråden
christiannielsen
christiannielsen
Indlæg: 2096
Postnr: 8700
christiannielsen christiannielsen
Altså jeg afdampede tapet i stue og køkken med en billig 240v afdamper købt på nettet. Og ved du hvad, I kan tro den klarede alle 7 lag af diverse påkæbetheder
akselj
akselj
Indlæg: 1748
Postnr: 8362
akselj akselj
Undersøg først hvad væggene er lavet af. Gips eller fiberplade kan blive beskadiget af vand.
Hr. K Nielsen
Hr. K Nielsen
Indlæg: 30
Postnr: 5750
Hr. K Nielsen Hr. K Nielsen
Hjemme har jeg altid startet med at blande en kraftig gang sæbevand, smurt den på væggene med en kalkekost og sat afdækningsplast over, ladet det sidde i 10 - 20 minutter og så ellers i gang med en spartel. Når jeg så har fået fjernet det værste så starter jeg op med tapetsafdamperen til de mindre og mere genstridige stykker, jeg har bare brugt en billig afdamper. Jeg syntes det er den klart letteste metode.
Lav-det-selv - Hvis du kan, ellers lad proffer om det.
3ech
3ech
Indlæg: 9
Postnr: 5550
3ech 3ech
Jeg vil bare lige kort skrive, uden at have læst hele tråden, at uanset hvad du gør, så BRUG den tid det tager og få det hele væk. Vi flyttede ind i vores første hus for tre år siden, hvor vi bl.a. pga. tidspræs gav op før alt var væk. Og vi brugte MANGE timer på at fjerne. Vi tænkte at det nye meget tykke tapet nok skulle skjule de sidste rester. Vi tog fejl. Det er "tydeligt" at se det og jo mere man lægger mærke til det, desto mere træls bliver det. Så vi skal snart i gang med at lave det om. Altså fjerne det nye og alt det vi ikke gjorde sidst.

For et år siden har vi renoveret et børneværelser og der lånte vi en tapetafdamper og fik det hele af, spartlet osv. Og ja, det var stadig en totalt langsomlig og træls proces, men den personlige tilfredsstillelse det giver når man har gjort det ordentligt tjener det hele hjem igen. 

Så knofedt og kolde øl er vejen frem :-)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.