Kloge hoveder ?

 Følg tråden
mijaysen
mijaysen
Indlæg: 1
Postnr: 5210
mijaysen mijaysen
Heey alle !

Jeg har mig en Texas Chili 30'er scooter som er begyndt at opføre sig mærkeligt. Tror det er noget med batteriet, da det aldrig har villet oplade rigtigt når jeg kørte, men her igår startede jeg min scooter som jeg plejer, kørte 1km ca. og så stoppede den, ligesom hvis jeg drejede på nøglen, og kunne ikke starte den igen. Et par timer efter kiggede jeg til batteriet og så at sikringen havde en lille revne i glasset så skiftede den ud og så ville den starte igen, men hvergang jeg kører og sætter farten ned, går den ud igen, oss selvom jeg giver lidt gas samtidigt med jeg bremser. Den har så svært ved at starte igen, men efter 5-10min kan jeg starte den igen med samme rsultat, at den går ud når jeg bremser op ... Nogle af jer kloge hoveder der har nogen idér ?
scootergrisen
scootergrisen
Indlæg: 238
Postnr: 0000
scootergrisen scootergrisen
Du kan checke om den oplader batteriet ved at måle med et multimeter på batteriet mens motoren er slukket er der måske 12,6 volt.
Når du starter motoren og giver lidt gas skal du kunne måle cirka 14 volt.
Oplad dit batteri med en oplader hvis du har adgang til en.
Neubert
Neubert
Indlæg: 1123
Postnr: 8530
Neubert Neubert
ud fra egne erfaringer, lyder det som noget i stil med en rensning af karburator, samt at efterse chokeren.(slået til når den er kold, men ikke når den har kørt lidt) :-)
Mvh
Martin

Cand alt. med speciale i det jeg finder spændende.
Håndværkeren
Håndværkeren
Indlæg: 20251
Postnr: 0000
Håndværkeren Håndværkeren
Hvor gammelt er det batteri, måske skulle det skiftes til et nyt, de holder sjældent mere end 3 år. Rens bezintilførslen fra tanken aller ventiler / haner o.s.v. skal renses mindst en gang om året hvis du vil have noget der altid virker. Og som det bliver foreslået, rens kaburator. Tjek også luftfilteret når du er igang
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

 

Lignende indlæg

 1. Giantco Spartan lader ikke batteriet...
  Knallert & Scooter
 2. Er batteriet defekt?
  Lav-Bil
 3. Oplader
  Lav-Båd
 4. scooter vil ikke starte
  Knallert & Scooter
 5. Vga'en igen igen
  Knallert & Scooter