Dæmpningen af 9 w led

Hej her på lds, Først og fremmest tak for et super fedt forum. Jeg har idag 3 lamper hvor der sidder 25w pære i hver og bliver tændt på en afbryder dette virker fint men overvejer og udskifte mine pære med led de nye pære bruger så 3 w pr styk det vil sige 3Wx3 = 9W der står pærene kan dæmpes men hvilken lys dæmper kan bruges hvis jeg har et så lille forbrug? Min 350 touch fra lk står der minimums forbrug på 20watt... Er der nogen der ved om dette kan lade sig gøre? På forhånd tak
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Lyddæmperen skal helst passe ind i min lk 1m grønne dåse som sidder i vægen
det er 3 x g9 halogen spot som jeg havde tænkt at skifte til led, med prolys har kan ikke dæmpes
godtnok til tavle montering men kan sættes ved siden af spottene i en lille kasse http://www.elvvs.dk/articlelist.4369
Vær opmærksom på nogle LED pærer skal forkant dæmpes (LR). Selvom det godt kan virke ulogisk at man skal dæmpe noget elektronik som var det en induktiv belastning. Men ved ikke om LK's UNI dæmper kan finde ud af dette?

Lysdæmpere virker inden for et effekt område. Ligesom lysdæmperen kan dæmpe en max belastning, er der også en nedre grænse. Det vil sige at man bliver nødt til at belaste lysdæmperen nok (fx 20 W) ellers vil lysdæmperen ikke dæmpe belastningen. Så vær opmærksom på at have nok pærer tilsluttet lysdæmperen.

 

Unotech har lige lavet en led lysdæmper som dæmper fra 5-100W. Den er forkant styret, og skulle virke til alle 230V led lyskilder som er beregnet til at blive dæmpet. Den passer sammen med fuga´s underlag og rammer.

 http://www.lightnmore.dk

Led belysning til erhverv og private

 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis