Fuger badeværelse

 Følg tråden
Jeanni
Jeanni
Indlæg: 97
Postnr: 4652
Jeanni Jeanni
Hej

  Jeg har for 10 måneder siden fået lavet et nyt badeværelse med fliser fra gulv til loft på alle vægge og selvfølgelig også på gulvet, i forbindelse med en større entreprise .

  Fliseopsætningen på væggene er blevet lavet om (af en anden murer, end ham der lavede det i første omgang), bla. fordi rigtigt mange af fliserne var "trykket ind" i et af hjørner, med det resultat at ... (ved ikke hvordan jeg skal beskrive det ) ..... ja det lignede nærmest et deformt vaskebræt ... desuden var fugerne mellem fliserne ikke fyldt lige meget "op". Vedhæfter et par billeder.

  Da vi havde fået det lavet om var det lidt bedre, men stadig noget lo.. . Igen er fliserne mange steder trykket ind i et af hjørnerne. Fliserne på væggene følger ikke længere forløbet i gulvet (samme flise blot i 2 forsk. farver). Fugerne er igen ikke fyldt ensartet op, og nu er der så også kommet det problem til at der en hel det steder er små huller (en anelse større end et knappenåls hoved).

  Jeg har nu i de mellemliggende måneder bokset frem og tilbage med Entrepenøren som bliver ved med at fastholde ... Citat: At det ikke kan laves anderledes, at jeg er for kritisk, at man ikke kan undgå disse små huller i fugerne

  Er der nogen der har en mening, så hører jeg det gerne ....

Vedhæftede filer
Aasted
Aasted
Indlæg: 97
Postnr: 2990
Aasted Aasted
Det er noget klamp der er lavet, så vidt jeg kan se.
Forhåbentlig har du ikke betalt for arbejdet endnu.
Ellers må du håbe han er med i Byggaranti ordningen, og så skal du klage der.
www.byggaranti.dk

Fliser skal sidde helt plant og fugerne skal være helt tætte.
Hvis væggen ikke er plan nok til at det kan lade sig gøre, må de jo bare spartle den plan inden de sætter fliser op.

Så medmindre du direkte har aftalt med mureren at det vil du ikke betale for, så skal det være indeholdt i godt flisearbejde.

Om ikke andet, burde de have gjort dig opmærksom på det, aftalt det som noget ekstraarbejde der så ville koste lidt mere.

Kun døde fisk flyder med strømmen rolleyes

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.